Bohinen etter ny seier: – Vi har et bra momentum nå

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 30/04/2018 klokken 10:57 GMT+2

Aalesund er fremdeles ubeseiret i OBOS-ligaen, men trener Lars Bohinen er likevel ikke helt fornøyd.

Lars Bohinen

Aalesund fant veien til nettmaskene etter 20 minutter etter et hodestøt fra Aron Elis Thrandarsson.
Ett mål ble til to da en annen islending skrev seg opp på scoringslisten etter 60 minutter. Denne gangen var det Holmbert Fridjonsson som sendte ballen mellom beina på KIL-keeperen. Dette var hans femte mål på fem kamper.
– Jeg er fornøyd med det, jeg prøver å score i hver eneste kamp jeg spiller og når det skjer er det morsomt, sier han til Eurosport.
Bare fire minutter senere reduserte Kongsvinger etter et nydelig angrep som ble avsluttet av at Adem Guven trillet ballen inn ved stolperota.
Men håpet svant raskt på Gjemselund for hjemmelaget. Med 19 minutter igjen på klokka headet Oddbjørn Lie ballen i mål på corner og kampen endte 3-1. Til tross for nok en seier var ikke trener Lars Bohinen helt fornøyd.
– Vi har et bra momentum nå, og det gir oss ro til å jobbe med det offensive spillet som vi må jobbe med.
– Vi skaper mange sjanser, men vi må bli flinkere til å sette dem. Her kunne vi hatt flere mål.
Resultatet gjør at Aalesund topper OBOS-ligaen med 13 av 15 mulige poeng. Notodden følger på plassen etter, mens Kongsvinger har fått en svak start på sesongen og kun har ett poeng på fem kamper.