Populære sporter
All sport
Vis alt

Ble snytt for scoring – brøt likevel skrekkrekken

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 20/06/2018 klokken 21:05 GMT+2

Etter fire strake tap for Viking ble det endelig seier.

Tommy Høiland jubler

Foto: Scanpix

Viking - Florø 2-1
Etter en formdupp på fire strake tap for Viking, så det virkelig ille ut i begynnelsen av kampen mot Florø. I det 15. minutt kom det første målet for bortelaget. Petter Aase skøt en lang ball som gikk over keeper Amund Wichne.
– Det er svakt forsvarspill av Viking, sa ekspertkommentator Roger Risholt før han fortsetter:
– Men en fantastisk avslutning av Petter Aase.
Men da det så som mørkest ut ble Tommy Høiland felt innenfor Florøs 16-meter og fikk straffe. Ballen satt han sikkert midt i mål og håpet kom tilbake for de blåkledde.

– Stygg dommerfeil

Det var likevel frisparksituasjonen i slutten av første omgang som ble den største snakkisen. Zlatko Tripic kom seg rundt på venstrekanten og spilte ballen til Fredrik Torsteinbø, som klinte ballen i mål. Men dommer Svein Tore Sinnes valgte ikke å bruke fordelsparagrafen da Tripic ble taklet i etterkant av å spilt ballen videre og blåste av spillet i det Torsteinsbø skjøt ballen mot mål. Dermed fikk Viking frispark istedenfor en livsviktig 2-1 scoring.
– Nei, dommer, dommer, dommer. Dommeren gjør dessverre en tabbe for Viking her, han dømmer frispark istedenfor fordel, sa en oppgitt Risholt.
– Dommer Svein Tore Sinnes gjør en kjempetabbe, han er litt for hissig til å blåse istedenfor å vente et par sekunder og se det an, men han blåser med en gang Tripić blir felt. Da tar han vekk muligheten til Viking og samtidig scorer Viking på den muligheten. Det er en stor og stygg dommerfeil, sier Risholt.
Fredrik Torsteinbø ble til slutt mannen som satte inn 2-1 for Viking i starten av andre omgang.
Florø fikk flere muligheter til å utligne i sluttminuttene, blant annet et skudd i stolpen av Christer Husa. Det endte med tre poeng til Viking som brøt rekken på fire strake tap.
Eliteserien og OBOS-ligaen ser du med Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang
picture

Se høydepunktene fra Viking - Florø

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame