• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Nest-Sotras spiss Sondre Liseth er på vei til Brann. Ifølge Bergens Tidende skal rødtrøyene ha fått akseptert et bud på spissen og onsdag skal han i kontraktssamtaler med Brann.
– Ingen kommentar rundt dette i kveld, sier Nest-Sotras sportssjef Arve Haukeland til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
Ifølge BA skal også Mjøndalen og Tromsø være interessert i spilleren, og i forrige uke var førstnevnte i samtaler med spissen. 21-åringen har levert en bra sesong i OBOS-ligaen med åtte fulltreffere for laget som endte med å knipe den siste kvalifiseringsplassen der Aalesund ble for sterke.
Med Liseth på vei ut kan Nest-Sotra allerede nå ha fått erstatteren til Liseth på plass. Tirsdag presenterte nemlig klubben at de har forsterket laget med Jefferson de Souza. Angriperen har spilt for rogalandsklubben Brodd i Norsk Tipping-ligaen denne sesongen der han scoret seks mål og har signert en ettårskontrakt.
«Nå får Jefferson mulighet til å forsøke ut ferdigheter og driblekunster på et helt nytt nivå i OBOS-ligaen. Det er ingen tvil om at en teknisk god spiller som liker å spille ball på bakken er en perfekt match for Nest-Sotra og spillestilen som trener Landro terper på naturgresset på Ågotnes!», skriver klubben i pressemeldingen.
Angriperen var tidligere i høst på et treningsopphold med Viking, men fikk ikke kontrakt med det nyopprykkede Eliteserie-laget. Viking-spiller, og tidligere Nest-Sotra-mann, Johnny Furdal sier følgende om Jefferson i pressemeldingen:
«Jefferson er en publikumspiller. Stor fart kombinert med herlig teknikk gjør at han kommer til å gjøre mange forsvarsspillere svimle. Han er en typisk kant/hengende spille og kan fort bli Nest-Sotras neste eksport», gjengir klubben.
  • Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21