Oppdatert 07/10/2018 klokken 17:36 GMT+2

Aalesund snudde 0-1 til 3-1-seier over HamKam i OBOS-ligaen søndag.

Holmbert Fridjonsson

HamKam - Aalesund 1-3
Abubakar Ibrahim Aliyu ga HamKam ledelsen ett kvarter før hvilen, men noen minutter før pause utlignet Holmbert Fridjonsson for Aalesund. AaFK-angriperen har scoret 14 seriemål denne sesongen. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-1.
Torbjørn Agdestein sendte Aalesund i ledelsen etter ett kvarter av andreomgangen.
– Det ble et avgjørende mål, og det var deilig. Vi gjør en god kamp, men scoringen vår før pause er viktig for oss og kommer på et godt tidspunkt. Skulle ønske vi tok mer kontroll enn vi gjorde, men i dag var det nok, sier Agdestein til Eurosport etter kampen.

Aalesund snudde kampen da HamKam-talent så rødt

71 minutter inn i kampen ble HamKams Markus Solbakken sendt i dusjen etter å at han bommet på en takling som bakerste mann, og på den måten spolerte en stor scoringsmulighet for AaFK.
Da åpnet det seg større rom bakover hos Kamma. Det resulterte i nok en scoring for tangotrøyene da Habib Gueye scoret 3-1.