Det sier Viking-direktør Eirik W. Henningsen.
– Det kan fort skje noe denne uken. Vi skulle gjerne fått litt mer penger ut av emisjonen, sånn at vi ville vært helt trygge på at dette ordnet seg allerede nå, sier han til Aftenbladet.
Spillerne det gjelder skal være Vidars Ingvald Halgunset, Sandnes Ulfs Viljar Vevatne og Christian Landu Landu, som er på utgående kontrakt med Tromsø.
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52
– Det er ingen som er klare for klubben enda, det henger på at vi må få avklart at vi kan få signere nye spillere. Nå har det vært viktig å få hovedtrener på plass, så nå skal han være med å ta føringen på prosessen med tanke på spillerkjøp. Men jeg kan bekrefte at vi har en god dialog med aktuelle nye spillere, sier Henningsen.
Tirsdag morgen ble Bjarne Berntsen presenter som ny trener for Stavanger-klubben. Med seg får han Bjarte Lunde Aarsheim som assistent. Også tidligere Vidar-trener Morten Jensen kommer inn i trenerteamet.
– Vi mener trioen har de evnene som skal til for å få oss tilbake til Eliteserien, sier Henningsen.
Viking-direktøren innrømmer at tiden etter sesongslutten har vært hektiske i Jåttåvågen.
– Det har vært travle, men kjekke dager. Vi er i god gang med å bygge et solid grunnlag foran 2018-sesongen. Det er ikke til å legge skjul på at tiden etter nedrykket har vært svært utfordrende.
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 PÅ 17:16
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 PÅ 20:01