Lars-Jørgen Salvesens korsbåndoperasjon har vært vellykket. En måned etter at Starts spissprofil fikk den nedslående beskjeden om at sesongen ryker, er han nå på bedringens vei.
– Det står egentlig bra til med meg, men det står ikke så bra til med kneet akkurat nå. Jeg går på morfin og hele den pakken, sier Salvesen til Eurosport.no
21-åringen forteller at dagene etter operasjonen var svært tøffe, men at smertene nå omsider har begynt å gi seg.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
– Operasjonen var vellykket, men på ingen måte smertefri. Døgnene etter operasjonen var et mareritt. Akkurat det ønsker jeg ingen, for det var noe av det verste jeg har gått gjennom. Jeg fikk ikke sove, og uansett hvor sterke medisiner jeg tok så hjalp ingenting. Men de siste dagene er det blitt litt bedre. Jeg har fått litt mer bevegelse og følelse i foten. Men dette var jeg jo forberedt på, sier han.
Nå venter fire til seks uker på krykker, før opptreningen så smått kan begynne. Start-spilleren er naturligvis fortsatt preget, men forsøker likevel å holde humøret oppe.
– Det er jo tungt å se de andre spille uten meg. Jeg ville jo vært med å bidratt. Men det er veldig fint å se at de gjør det så bra uten meg. Nå håper jeg bare vi klarer målet om å rykke opp. Men jeg kjenner selvsagt på sulten. Det var jo dette som skulle bli min sesong. Nå må jeg bare si at det blir neste sesong i stedet. Det er selvfølgelig kjedelig å miste denne, særlig når det er hele som ryker, men jeg må bare forberede meg mot neste år, sier han.
Etter uavgjort mot Fredrikstad i åpningskampen har pilen før sørlendingene stort sett pekt en vei, og Salvesen forteller at optimismen er stor i Steinar Pedersens spillergruppe.
– Det er veldig god stemning i gruppen. Det var litt surt å tape mot Bodø/Glimt forrige helg, for jeg synes vi var best der og, men ellers har vi hatt god uttelling. Det var godt humør selv etter det tapet, fordi vi visste at det var uflaks og at vi bare måtte se fremover. Vi er kommet skikkelig godt inn i stilen nå, sier Salvesen.
Selv om 21-åringen ikke får bidratt på banen, har han ingen planer om å være passiv tilskuer når lagkameratene kjemper om opprykk til Eliteserien.
– Jeg har fortsatt mye kontakt med laget, og skal bidra det jeg kan bidra med i både garderoben, i spillermøter og videoanalyser og slikt. Det er bare på felt og i kamp jeg ikke kan være med. Det er jo fortsatt jobben min og jeg må jo møte opp med de andre. Men når de går på feltet så må jeg i styrkerommet. Det er jo ikke noe gøy å ikke få gjøre det gøyeste man vet, nemlig å spille fotball. Men det er jo alltid koselig å treffe de andre og være i miljøet, sier han.
Kampene kommer tett som hagl for Salvesens lagkamerater. Allerede tirsdag får Start besøk av Sandenes Ulf til 16. maifest på Sparebanken Sør Arena. Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Player kl. 18.00.
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 PÅ 16:12