Start har vært uheldige med skader i sesongstarten. Lasse Sigurdsen og Lars-Jørgen Salvesen er to av nøkkelspillerne som ikke kan bidra for sørlendingene på grunn av skader.
Noe nytt blod har imidlertid kommet til, blant annet i angriper Dany N'Guessan, men Start-trener Steinar Pedersen er fortsatt på jakt etter forsterkninger. Tirsdag begynte det å svirre rykter om at Start hadde søkt Norges Fotballforbund (NFF) om dispensasjon til å hente den tidligere Aston Villa-spilleren Nigel Reo-Coker (32), som allerede har trent med klubben en periode.
– Vel, det er ikke helt der saken ligger, men vi får se hva vi havner ned på. Det er litt for tidlig å si hva utfallet (av prøvespillet, red. anm.) blir, sier en litt kryptisk Pedersen til Eurosport.no.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
(saken fortsetter under videovinduet)

Start berget poeng på overtid

Tynn tropp kan åpne for overgang

En tynn Start-tropp og et tøft kampprogram (11 kamper i OBOS-ligaen de to neste månedene, red. anm.) kan gjøre Reo-Coker aktuell for spill i OBOS-ligaen.
– Alt kan skje i fotball og vi ser han har en sterk tilstedeværelse og at han har spilt på et veldig høyt nivå. Så er det en utfordring knyttet til kampmodus og den biten, sier Pedersen.
Reo-Coker har vært klubbløs siden oppholdet i Montreal Impact i MLS i fjor. I England har 32-åringen spilt for klubber som Wimbledon, West Ham, Aston Villa, Bolton og Ipswich. Veteranen prøvde seg også i Lillestrøm i mars, uten at det ble kontrakt med Åråsen-klubben.

Toppkamp

I kveld er det uansett duket for toppkamp på Aspmyra, når Start gjester Bodø/Glimt i det høye nord. Lagene ligger faktisk på en delt fjerdeplass på tabellen, begge med ti poeng og 10-3 i målforskjell.
– Vi gleder oss veldig til denne kampen. Begge lagene har kommet godt i gang resultatmessig og for oss er dette en kjempemulighet til å feste grepet i toppen av tabellen, sier Pedersen.
Med tre strake triumfer begynner det nemlig virkelig å svinge av Start, etter to år med mer eller mindre kontinuerlig motgang.
– Tre seierer på rad er jo kjempebra! Vi har en del å gå på spillemessig, men samtidig fremstår vi solide. Det er veldig viktig for gruppa, som har slitt noen år, å kjenne på slike oppturer og vite hvorfor de kommer akkurat nå, avslutter Pedersen.
Bodø/Glimt - Start ser du på Eurosport Norge og Eurosport Player fra kl. 18.30 tirsdag kveld.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55