Det melder Bergensavisen.
27-åringen, som er fostrett opp i Vadmyra, har skrevet under en toårskontrakt med OBOS-liga-klubben.
I tillegg til fotballen har familiemannen fått jobb som lærerassistent.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
– Det blir en hektisk hverdag, men vi prøver. Jeg håper det går fint. Åsane har vært veldig forståelsesfulle og positive. De har prøvd å legge til rette slik at dette skal gå rundt. Jeg har følt meg ønsket. Det, kombinert med muligheten til å spille i 1. divisjon, har gjort at jeg har sagt ja, sier Solli til BA.
Solli ser frem til en spennende sesong med oransjtrøyene.
– Vi har fått inn noen nye spillere, og noen har dratt. Ligaen blir superhard i år. Det er tre lag som på papiret skulle vært høyere oppe, men alle som har vært i 1. divisjon vet at alle kan slå alle her. Det blir jo spennende med Viking, også. Man vet aldri. Bare se på Fredrikstad.
Den tidligere Vålerenga- og Viking-spilleren, som senest var innom Asker i 2. divisjon, er sett på som en erstatter for Eirik Wollen Steen, som tidligere i januar forsvant til Bodø/Glimt.
– Wollen Steen er en annen spillertype enn jeg er, så jeg erstatter ham ikke på den måten. Men jeg håper jeg tar med meg mye erfaring, og at jeg kan bidra på min måte. Jeg tror Wollen vil gjøre det bra i Eliteserien, sier Solli.
Sportslig leder i Åsane, Trond Bjørndal, er fornøyd med å få inn en «samlende lederfigur» med erfaring fra høyeste nivå.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43