HamKam – Sogndal 1-3:
Kjetil Wæhler gjorde comeback for Eirik Bakke og co forrige sesong, men klarte ikke å redde klubben fra nedrykk. Midtstopperen hadde kontrakt ut året, og gikk deretter igjen inn i fotballpensjonistenes rekker.
Eliteserien
LSK-duoens «umulige» oppgave: – Sammen kan vi matche det
02/04/2022 KLOKKEN 05:38
I mars begynte ryktene å gå om at 42-åringen var aktuell for enda et comeback, og 3. mai kom bekreftelsen: Wæhler bestemte seg for å ta et nytt opphold i saftbygda.
Siden Wæhlers inntog har Sogndal kun tapt én av sju kamper – og søndag bidro den tidligere Vålerenga-spilleren med scoring da 0-1 ble snudd til 3-1 mot HamKam.
Se alle scoringene nederst i saken!
– Jeg luktet den jo, så jeg viser jo et snev av rutine der, spøkte 42-åringen til Eurosport etter kampen.
Se intervjuet med Wæhler her (saken fortsetter under):
– Han er er en av de som går frem med brystkassen, og det smitter over på de andre, sa Sogndal-trener Eirik Bakke om veteranen.
Timen var akkurat passert da Sogndal vartet opp med en smart frisparkvariant. HamKam-keeper Lukasz Jarosinski måtte gi retur på skuddet fra Ulrik Fredriksne, og på returen stod Wæhler klar og skled inn 2-1.
Før den tid hadde Kristian Lønstad Onsrud gitt HamKam ledelsen etter bare fem minutter. Joachim Soltvedt utlignet for gjestene bare sekunder før pause.
Ulrik Flo kom inn og sørget for 3-1 med sitt første spark på ballen like før slutt.

Wæhler-scoring da Sogndal snudde mot HamKam

OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 KLOKKEN 14:58
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 KLOKKEN 14:56