Strømmen–Start 1–2:
Opprykksjagende Start tok sin første seier på fire kamper da Strømmen ble slått 2–1 på Strømmen stadion søndag ettermiddag.
Kristjan Floki Finnbogason og Tobias Christensen scoret målene for sørlendingene som har hatt en spesiell oppladning til helgens kamp.
OBOS-ligaen
Rykket ned på lokalrivalens hjemmebane: – Verste du kan være med på
20/11/2021 PÅ 15:52
Fredag offentliggjorde Start at Steinar Pedersen er sparket, fem serierunder før slutt.
Mick Priest og Joey Hardarsson hadde treneransvaret under søndagens kamp i påvente av at Start-ledelsen skal finne ny trener. Start-direktør Even Brandsdal sa tidligere i uken at de håper å ha ny trener på plass innen hjemmekampen mot Ranheim om to uker.
– Det er ikke noe å legge skjul på at det har preget oss. Men vi har forsøkt å konsentrere oss om det vi skal, og jeg synes vi spilte en veldig god kamp, sier matchvinner Christensen til Eurosport etter kampslutt.
Espen Børufsen forteller at meldingen om sparkingen kom som et sjokk på spillergruppen.
– Det var et sjokk for de fleste. Vi visste ingenting om det. Men vi stod samlet og forsøkte å konsentrere oss om denne kampen, sier Børufsen.
– Det har vært litt kok de siste dagene, og vi har et klart mål om å rykke opp uten å ha levert de siste ukene, så dette betyr ekstremt mye for oss. Hadde dere sett stemningen i garderoben i dag så hadde dere skjønt det, sier han.
– Hadde dere ønsket å fortsette med Steinar Pedersen?
– Vi kan ikke legge oss opp i det. Jeg tror de fleste hadde et godt forhold til Steinar. Jeg likte han kjempegodt for han var en bra trener. Men det er ikke noe vi kan gjøre noe med, sier Børufsen.
Martin Trøen scoret hjemmelagets mål.
Artikkelen fortsetter under videoen

Frisparkperle sikret Start-jubel

Mjøndalen fortsetter seiersrekken

Amahl Pellegrino sikret tre poeng for Mjøndalen da Jerv ble slått 1-0. Det var Mjøndalens sjette seier på rad og Vegard Hansens menn har for alvor blandet seg inn i opprykkskampen før alt skal avgjøres i OBOS-ligaen.
Den avgjørende scoringen kom etter 34 minutter, og sender MIF-angriperen opp på 15 seriemål denne sesongen.
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 PÅ 10:40
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56