Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette er Starts nye spiss: – En spiller som tar for seg i duellspillet

Jonas Moen Rye

Oppdatert 28/04/2017 klokken 19:02 GMT+2

Et Start i spisskrise ruster opp.

Dany

Foto: Twitter

Franske Dany N’Guessan er klar for start.
Det melder klubben på sine hjemmesider. fredag ettermiddag.
29-åringen har signert en avtale som strekker seg ut sesongen på Sparebanken Sør Arena.

– Spesiell situasjon

Tidligere i april pådro Start-spiss Lars-Jørgen Salvesen seg en korsbåndskade som gjør at han mister hele sesongen. I tillegg er Lasse Sigurdsson ute med skade i lang tid.
– Vi har jo havnet i en spesiell situasjon der vi lot to spisser gå før vinduet stengte, og like etter får vi langtidsskader på to andre. Det vil si at det forsvant fire spisser på kort tid. Det satte oss i en spesiell situasjon, og vi har vært på jakt etter spillere utenfor kontrakt som vi kunne signere selv om overgangsvinduet er stengt. Danny sitt navn kom opp oss hos, og så har han vært med oss en ukes tid på trening. Han har vært ute av spill en periode, men virker frisk og bra nå, sier Start-trener Steinar Pedersen til Eurosport.no.
N’Guessan startet karrieren i Auxeerre, og har siden har vært innom klubber som Rangers, Leicester og Southampton i løpet av karrieren. 29-åringen var sist innom Doncaster i League Two, der han ble løst fra kontrakten etter åtte kamper i oktober i fjor, skriver Fædrelandsvennen.
picture

Dany N'Guessan feirer Millwall-scoring sammen med tidligere lagkamerat Danny Shittu.

Foto: Scanpix

– Jeg har vært borte fra fotballen et par måneder på grunn av en skade. Nå gleder jeg meg til å spille fotball igjen, sier han til avisen.

Kraft-spiss

Pedersen omtaler Starts franske nyervervelse som en fysisk sterk spiller.
– Han er en spiller med erfaring fra engelsk fotball. Han er en kraftfull spiss med bra gjennombruddsstyrke. Han har spilt Championship for mange ulike klubber, så han vet hva det går i. Det har jeg sett fra det han har prestert tidligere så er han en spiller som tar for seg i duellspillet. Han har gode avslutningsegenskaper og er bra med begge beina, sier han.
Vi får prøve å få han så ofte som mulig i de situasjonene der han er god, og ta det derfra. For oss handler det nå om på kortest mulig tid å få han så tett opp til det nivået han har vært på tidligere. Det må vi bare være ærlige på. Vi håper jo han er en spiller som kan bøtte inn mål for oss, sier Pedersen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame