20 år gamle Thompson Unachi Ekpe forlater Molde til fordel for Arendal i OBOS-ligaen. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Nigerianeren signerte for Molde foran 2016-sesongen, men fikk ikke spilletid i Molde og har vært på lån til Kristiansund i fjor høst og i vår. I år ble det seks innhopp for midtbanespilleren i Kristiansund.
OBOS-ligaen
Aalesund klar for Eliteserien – på stø kurs mot poengrekord
20/10/2019 PÅ 17:50
– Han gir oss noe som vi har manglet. Vi har mange gode ballspillere, men vi har tapt for mye på midten. Ekpe er 197 centimeter høy og full av muskler. Han kan gi oss en duellstyrke som vi savner i dag, både i luften og langs bakken I tillegg er han rask og spiller enkelt. Det vil tilføre oss noe som vi savner og gjør også vi kan flytte opp andre høyere i banen, sier Arendals trener Mattias Andersson til klubbens hjemmeside.
Ekpe blir trolig spilleklar mot Åsane 29. juli.
Fra før av har Arendal hentet Martins Benvindo Darlan, Péter Wiik-Kovács, Avni Pepa og Vlatko Lazic. Laget sliter i OBOS-ligaen og ligger sist på tabllen med ni poeng. Det er syv poeng opp til trygg grunn der rivalen Jerv ligger.
Treneren er godt fornøyde med fangsten på overgangsmarkedet.
– Jeg er godt fornøyd med jobben som klubben har gjort i forhold til spillere og prosessen som har vært rundt dette. Som det ser ut nå er vi ikke på jakt etter flere spillere, og jeg er veldig fornøyd med både spillerstall og apparatet rundt spillerne, sier Andersson.
OBOS-ligaen
Senket tabelljumboen med råfrekk frisparkvariant
06/06/2019 PÅ 17:54
OBOS-ligaen
Reisebyråvirksomhet fra daglig leder reddet OBOS-kamp
26/04/2019 PÅ 13:13