Populære sporter
All sport
Vis alt

Skal ha avslørt klubbens nye stadionnavn

Espen Blaker

Oppdatert 05/04/2018 klokken 16:03 GMT+2

Viking skal offentliggjøre nytt stadionnavn før tirsdagens møte med Mjøndalen. Men allerede nå virker det å være avslørt.

viking

Foto: Eurosport

  • Se Viking – Mjøndalen på Eurosport Norge og Eurosport Player tirsdag 10. april kl. 19.00. Få tilgang her!
Illustrasjonsfoto: viking-fk.no
Torsdag formiddag var Stavanger Aftenblad på plass da klubben satte opp nye skilt rundt det som nå heter Viking stadion.
På de står det «SR-Bank Arena».
Etter å ha blitt konfrontert av avisen om det nye stadionnavnet virkelig blir SR-Bank Arena, svarer kommunikasjonsdirektør i SR-Bank, Thor Christian Haugland, følgende:
– Det spørsmålet kan jeg ikke svare på. Dere får vente til tirsdag.
Viking Fotball AS stod i lengre tid i fare for å bli slått konkurs, men i desember fikk klubben grønt lys fra aksjonærene til å hente inn mellom 10 og 30 millioner.
SR-Bank spyttet inn 15 millioner i klubben – penger som gikk til nedbetaling av gjeld og nytt kunstgress. Banken fikk også tildelt rettighetene til stadionnavnet de neste ti årene.
Viking sikret seg også en lukrativ sponsoravtale med OBOS i november. Avtalen strekker seg over tre år, og har en årlig millionverdi.
De mørkeblå fikk en pangstart på sesongen med 2-0 borte mot Kongsvinger mandag – en kamp som først og fremst handlet om å hedre nylig avdøde Adrian Lillebekk Ovlien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame