Start - Elverum 0-1:
Samtidig hadde Elverum på smått sensasjonelt vis gjort sitt for å bremse Starts opprykksfest på Sparebanken Sør Arena. Jonas Enkerud ga gjestene ledelsen på en corner i første omgang, og holdt stand mot tamme sørlendinger.
Til tross for en seig start, sørget Kongsvinger for at det likevel ble opprykksjubel i Kristiansand. For med Sandnes Ulfs 0-2 tap for forrige sesongs cupfinalist, er det fire poeng opp til Start, som før siste spillerunde er klar for comeback i Eliteserien etter en sesong på norsk fotballs nest øverste nivå.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
– Det er utrolig deilig, men vi er selvfølgelig ikke fornøyd med prestasjonen i dag. Vi hadde et klart mål om å rykke opp, og når vi klarer å nå målet vårt, så er det deilig, sa Espen Børufsen til Eurosport etter kampen.
Saken fortsetter under videoen

Start sikret opprykk uten å levere på banen

Seieren sørget for at Arendal klatret opp til kvalikplass etter at Fredrikstad ble rundspilt og ydmyket av Tromsdalen.

Scoringsrekord

Bodø/Glimt sementerte sin posisjon som OBOS-ligaens klart beste lag da Åsane ble feid av banen med 6-0.
Ustoppelige Kristian Fardal Opseth satte sin 26. og 27. scoring for sesongen og tangerte med det Daniel Nannskogs scoringsrekord i OBOS-ligaen fra 2005.
Med scoring borte mot Strømmen i siste runde, vil Glimt-spissen passere Stabæk-legenden og holde scoringsrekorden alene.
Dagens mann for Glimt ble likevel Ulrik Saltnes som scoret hat trick fra sin indreløper-posisjon. Jens Petter Hauge var hjemmelagets tredje målscorer. 18-åringen satte inn 3-0 etter 34 minutters spill.
Saken fortsetter under videoen

Bodø/Glimt ydmyket Åsane

Kisa sikret kvalik

Ull/Kisa sikret kvalik-plass i OBOS-ligaen da Arendal ble slått 3-1.
For tabelljumbo Arendals del ble det ekstra stygt da sisteskanse Marco Pris Jørgensen ble utvist og med det mister siste seriekamp mot Ranheim.
Saken fortsetter under videoen

Ull/Kisa sikret Eliteserie-kvalik

Nettopp Ranheim gjorde jobben hjemme mot Jerv og vant 3-1.
Trønderne ligger med det a poeng med Mjøndalen før siste spillerunde. Bruntrøyene fortsatte den fine høst-formen da Levanger ble slått 3-1 hjemme på Isachsen Stadion. Hjemmelaget kunne også glede seg over at Vamouti Diomande endelig var tilbake på banen etter et to års langt skademareritt.

Ny hjemmeseier for Mjøndalen

Saken oppdateres!
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 PÅ 16:12