– Det er deilig å starte et nytt kapittel i karrieren, sier spilleren til klubbens hjemmeside.
Kun seks dager er gått siden nedrykket ble et faktum for Fredrikstad etter tap mot Notodden. 24-åringen har nå et ønske om å kjempe i motsatt ende av OBOS-ligaen.
– Det blir morsomt og spennende. Jeg har bare kjempet i nedre delen av tabellen de to siste årene, nå blir det forhåpentligvis den øvre. Det gleder jeg meg til, sier han.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
Akinyemi har signert en to-årskontrakt.
Les også: Tidligere Start-spiss vender tilbake til OBOS-ligaen
Spilleren har erfaring fra Eliteserien, hvor han fikk debuten for Vålerenga mot Odd i august 2012, og har tro på at Sandnes Ulf kan ta steget opp.
– Jeg er i Sandnes for å vinne. Sandnes Ulf har vært i toppen av OBOS-ligaen de siste årene, og jeg vil gjerne være med på å få Sandnes Ulf opp i Eliteserien, sier midtstopperen.
Tidligere ble det kjent at Mads Nielsen og kaptein Nicolai Geertsen ikke fornyet kontrakten med Rogalands-klubben, og Akinyemi vil dermed bli en erstatter.

Uro i Sandnes Ulf

De siste dagene har det vært fullstendig kaos i klubben. Flere spillere har blitt straffet med treningsnekt etter at trener Bengt Sæternes fikk beskjed om at de var kritiske til han. Det gjelder både spillere som er på utgående kontrakt og spillere som har kontrakt til neste år.
– Det er riktig at noen har fått beskjed om at de skal trene på Elixia (treningssenteret) i stedet. Jeg har ikke lyst til å si så mye mer om det, men de som er ferdige i klubben har fått beskjed om å trene på Elixia, sier Nielsen til Eurosport.no
Les også: Forskrekket etter treningsnekt: – Hva er det de holder på med i Sandnes Ulf?
Sæternes har ikke hatt lyst til å utdype hvorfor enkelte spillere ikke får lov til å trene med laget.
– Jeg kan jo ikke kommentere en sånn personalprosess som vi holder på med nå. Det er naturlige årsaker til at folk trener annerledes, sier Sæternes.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43