Etter mye spekulasjon er det endelig bekreftet. Den tidligere Premier League-profilen Nigel Reo-Coker (32) har signert for Start ut sesongen 2017. Han får sin debut for andrelaget mot Fløy allerede onsdag kveld.
– Alt handler om fotball for meg, og her får jeg sjansen til å spille fotball igjen. Jeg har hatt en fin karriere, har vært kaptein for alle lagene jeg har vært hos. Jeg har mye erfaring jeg kan dele med denne klubben og mine nye lagkamerater, sa Reo-Coker på pressekonferansen.
Og han understreker:
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
– Det er ikke rart for meg å spille på andre nivå i Norge etter karrerien jeg har hatt. Jeg elsker å spille fotball, og det er det jeg ønsker å gjøre her.
(saken fortsetter under faksimilen)

reo-coker start

Foto: Eurosport

Start-trener Steinar Pedersen er fullt klar over at dette er en spiller som ikke har spilt offisiell kamp siden november 2015 (da for Motreal Impact i MLS).
– Vi skal bruke tiden fremover til å få ham i kampform, slår Pedersen fast.
Dette skal heller ikke være en dyr avtale for sørlandsklubben.
– Dette er en vinn-vinn-stiuasjon, Nigel vil tilbake til fotballen mens vi har en nøktern økonomisk linje. Vi klarte å lande en avtale, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.
Midtbanespilleren får drakt nummer 5 for de gulsvarte.
Starts neste kamp i OBOS-ligaen er hjemme mot topprival Ullensaker/Kisa førstkommende søndag klokken 18:00. Matchen ser du på Eurosport Player .
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43