Bodø/Glimt fortsatte ferden mot Eliteserien tirsdag kveld, men det ble langt fra noen oppskriftsmessig seier i den nordnorske duellen.
Glimt slet lenge og skapte ikke for mye på gjestene hjemme på Aspmyra. Men kvarteret før slutt sikret RBK-utlånte Erlend Dahl Reitan seieren da han fikk headet inn kampens eneste mål og hans første mål for klubben.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
– Det var godt. En god gammeldags drittscoring, sier Reitan til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

– Ikke vits å bryte med ham

Etter å ha satt inn scoringen ble han nærmest taklet på brutalt vis av lagkompis Martin Bjørnbak.
– Det er ikke vits i å bryte mot ham. Han er en stor bamse, sier Reitan.
Da var lettelsen stor å spore i Glimt-spillerne. Seieren betyr at gultrøyene har 14 poeng ned til Ranheim når det kun gjenstar seks kamper og det er 18 poeng igjen å kjempe om.
– Vi har hatt en sterk sesong så langt, så er vi fortsatt sulten på mer. Så lenge vi har en teoretisk sjanse for at noen kan ta oss igjen, kan det skje. Vi ønsker å fortsette å ta poeng utover høsten, sier Glimt-trener Aasmund Bjørkan til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

– Ikke noe likgyldighet

Eurosports OBOS-ekspert mener Glimt i praksis er klare for Eliteserien og likte det han så da Reitan satte ballen i mål.
– Deilig å se bildene nå. Bodø/Glimt har rykket opp og har gjort 1-0 her, men det er ikke noe likgyldighet. De er sikkert misfornøyd med det de har levert, men nå får de en scoring og viser at de har bra vinnermiljø og samhold i gruppen. Hele gjengen løper for å gratulere Reitan, sa Roger Risholt.
På tampen fikk Glimt-keeper Ricardo seg en smell og det så lenge ut til at han måtte gi seg. Siden de gulkledde hadde gjort alle byttene gjorde spiss Kristian Fardal Opseth seg klar til å stå i mål, men Ricardo bet tennene sammen og fullførte kampen.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55