Se OBOS-ligaen på Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.
Erlend Dahl Reitan er klar for OBOS-ligaen. Onsdag ble det klart at Bodø/Glimt henter høyrebacken på et lån ut sesongen, skriver klubben på sin hjemmeside.
I Glimt skal han bidra til at klubben rykker opp til Eliteserien igjen.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
– Jeg gleder meg til å komme i gang og tror det blir en fin høst for både meg og laget. Jeg lover å gjøre mitt beste for at Glimt blir å finne der de hører hjemme, i Eliteserien, sier Reitan til klubbens hjemmeside.

– En spennende backtype

Høyrebacken debuterte i Eliteserien i fjor og fikk tre kamper. I år er det blitt med ett innhopp. 19-åringen er høyt verdsatt i Rosenborg, men Vegar Eggen Hedenstad er det foretrukne valget på backen i klubben.
Glimt-trener Aasmund Bjørkan er strålende fornøyd med å ha fått på plass en avtale. Han håper 19-åringen utvikler seg videre i den gule drakten.
– Vi er veldig glad for at Erlend kommer til oss, og vi gleder oss til å se hva han kan bidra med. Han er en spennende backtype som vi håper vi kan utvikle, forteller Bjørkan til klubbens hjemmeside.

– Vil få god matching

Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye tror oppholdet i OBOS-ligaen vil gi 19-åringen verdifull erfaring.
– Dette tror vi er en god løsning både for Erlend, RBK og Glimt, sier sportslig leder i Rosenborg. Reitan vil få veldig god matching i OBOS-ligaen, noe som vil være svært viktig for utviklingen hans, sier Bjørnebye til RBKs hjemmeside.
Spilleren vil være spilleklar fra 21. juli. Da åpner overgangsvinduet. Hans første kamp kan derfor bli i toppoppgjøret mot Ranheim. Glimt leder OBOS-ligaen, syv poeng foran Ranheim og har stø kurs for spill i Eliteserien.
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Rosenborgs henvendelse: – Det er jo veldig hyggelig
15/09/2021 PÅ 12:34