• Se Sogndal - Ranheim onsdag klokken 17.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
ULLEVAAL STADION/OSLO (Eurosport.no): Bodø/Glimt sikret seg spill i Eliteserien neste sesong etter et imponerende år. Laget har fosset gjennom årets sesong og allerede i runde 26 ble opprykket sikret. Til slutt ble avstanden på hele 16 poeng ned til tabelltoer Start og laget scoret hele 83 mål på 30 kamper.
Ikke uventet stakk Glimt av med to priser på Fotballfesten. Kristian Fardal Opseth har levert en strålende sesong på topp for gultrøyene. Foran mål var han nådeløs og satte en ny utrolig målrekord med hele 28 scoringer. Dermed slo han Nannskogs rekord med èn scoring fra 2005.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
27-åringen stakk av med prisen som årets spiller i OBOS-ligaen foran lagkompis Martin Bjørnbak, Amahl Pellegrino (Mjøndalen) og Niklas Sandberg (Ull/Kisa).
– Jeg har scoret mange mål, så da trenger jeg kanskje ikke spille så strålende fotball. Jeg må takke lagkameratene mine, de fortjenter i hvert fall halve prisen, sier Fardal Opseth til Eurosport.no.
(saken fortsetter under videovinduet)

Fardal Opseth ble historisk mot Strømmen

Spissen avslører at ambisjonen hans i Eliteserien er å score et tosifret antall mål.
Etter nedrykket i fjor har trener Aasmund Bjørkan virkelig fått sving på sakene i Bodø denne sesongen. Ikke bare har laget vært potent fremover på banen, men de har også tettet igjen bakover. Elleve kamper har de holdt nullen denne sesongen. Dette har lagt grunnlaget for en helt vill sesong og det faktum at OBOS-tilværelsen endte med bare èn sesong.
På Fotballfesten ble han belønnet med prisen som årets trener i OBOS-ligaen.
– Det er veldig hyggelig, det har vært en flott sesong for vår del. Jeg må bare takke trenerteamet, klubben og spillerne, sier Bjørkan til Eurosport.no.
  • Se Sogndal - Ranheim onsdag klokken 17.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43