Mjøndalen-kaptein Pontus Silfwers retur til hjemlandet bekreftet klubben selv på sin hjemmeside fredag ettermiddag.
– Først og fremst må vi takke Pontus for strålende innsats for oss dette halve året. Pontus ønsket dette selv og vi er godt fornøyd med avtalen med Halmstad. Det er alltid trist å miste en god spiller, men dette er samtidig en del av vår strategi. Pontus kom tross alt gratis til oss i vinter, sier sportssjef Kenneth Karlsen.
Pontus Silfwer har siden han kom til Mjøndalen i januar 2017 rukket å spille samtlige 17 kamper fra start. I tillegg har OBOS-ligakapteinen notert seg for to scoringer i løpet av sin korte periode i klubben. Nå vender midtbanespilleren tilbake til Sverige for å spille for Halmstad.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
– Det gikk veldig fort. Jeg hørte først om interessen i går kveld. Grunnen til at jeg nå velger å gå til Halmstad er at det er et steg jeg var veldig sugen på. Det er en fin og respektabel klubb i Sverige og sportslig i riktig retning for min del. Jeg er ingen unggutt lenger, så jeg må gripe de mulighetene jeg får, sier 25-åringen før han legger til:
– Det ble en kort, men samtidig veldig fin tid her. Jeg har fått mange gode venner blant spillerne og de andre i klubben. Jeg kommer til å huske hjemmeseieren mot Godset til all tid. Det var mektig å få oppleve og veldig morsomt å få være med på å slå Godset for første gang på mange år og på den måten bli skrevet inn i MIF-historien, sier Silfwer som før sin halve sesong i Mjøndalen spilte for den svenske 1. divisjonsklubben Frej.
Eliteserien
Får Helland til å koke: – Det er uforståelig dumt. Jeg blir faktisk provosert
27/08/2021 PÅ 20:15
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26