Torsdag formiddag gav Mjøndalen-spiller Ulrik Arneberg beskjed til klubben om at han ikke vil forlenge kontrakten, og gir seg som fotballspiller på toppnivå.
– Ja, jeg er ferdig med toppfotball. Jeg kommer ikke til å signere for en annen klubb, med mindre Rosenborg ringer og tilbyr en veldig lukrativ kontrakt, ler Arneberg til Mjøndalens hjemmeside.
Arneberg har vært fast for Mjølndalen de siste sesongene, og en meget viktig spiller for Vegard Hansens lag.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
– Det er litt sårt å gi seg, jeg må innrømme det. Mjøndalen er en fabelaktig klubb som har en unik greie. Klubben er som en stor familie som er utrolig engasjerte og står på for hverandre. Det kommer jeg til å savne, sier Arneberg.
Sportssjef Kenneth Karlsen hyller Arneberg for det han har levert for Mjøndalen.
– Ulrik er en fantastisk type, en viktig spiller på banen og i garderoben. Derfor er vi lei oss for at hans tid i brun drakt nå er over. Vi forsøkte å få tak i Ulrik i mange år før vi lykkes før 2014-sesongen. Han var en spiller vi likte godt og som var veldig god for Asker den gangen. Til slutt fikk vi endelig et ja fra Ulrik og han har spilt fast i fire sesonger i Mjøndalen. Totalt ble det 126 kamper for Ulrik, det er godt gjort på fire år, sier sportslig leder, Kenneth Karlsen.
Arneberg oppgir at det ble for tøft å kombinere tilnærmet full jobb ved siden av toppfotballen.
– Jeg har vært inne på tanken tidligere, men det er først i år at jeg har gått gjennom prosessen og vært tydelig da sesongen var over. Grunnen til at jeg legger opp går på motivasjon og at jeg har en hektisk hverdag med full jobb ved siden av. Nå skal det bli godt å kunne fokusere på jobben og senke skuldrene, sier han.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43