Mjøndalen knuste Ranheim på tre minutter

Oppdatert 10/09/2017 klokken 17:17 GMT+2

Mjøndalen viste hvorfor de er med i kampen om kvalikplass, da de tok i mot Ranheim søndag ettermiddag.

Mjøndalens Andreas Hellum og Mathias Fredriksen

Mjøndalen - Ranheim 3-0:
Saken oppdateres!
Ranheim jaktet tre viktige poeng i kampen om kvalik-plass, og et steg nærmere Start som foreløpig innehar andreplassen i OBOS-ligaen, i søndagens oppgjør mot Mjøndalen. Men på Isachsen Stadion viste Mjøndalen hvorfor de er med i kampen om kvalik-plass.
Etter en målløs førsteomgang tok det kun ti minutter ut i kampens andre halvdel før vertene stakk av med ledelsen. Kun tre minutter senere doblet Mjøndalen ledelsen, og på overtid sørget vertene for å stikke av med tremålsseier, og en foreløpig femteplass etter å ha tatt tre viktige poeng på hjemmebane.

Tam førsteomgang

I søndagens oppgjør på Isachsen Stadion var det duket for kamp om poengene da både Ranheim og Mjøndalen jaktet tre viktige poeng i kampen om kvalik-plass.
Men førsteomgangen var alt annet enn imponerende for lagene som slet med å komme til de store målsjansene, og til pause stod det 0-0 da Mjøndalen, som før kampen lå på en foreløpig 6. plass, tok i mot Ranheim som lå på en foreløpig tredjeplass.

Knuste Ranheims håp på tre minutter

Ranheim virket å ha fått et friskt pust etter pausen, og allerede to minutter ut i andreomgangen kunne Aslak Fonn Witry ha sendt gjestene i ledelsen. Men avslutningen på mål var for dårlig, og skuddet endte langt over mål.
Pausen virket derimot å ha fungert bra på vertene, som stakk av med ledelsen i det 55. minutt etter scoring av Mathias Fredriksen. Tre minutter etter 23-åringens mål, doblet vertene ledelsen, etter at Ousseynou Boye rundet Ranheims sisteskanse Even Barli, og sørget for 2-0-ledelse på åpent mål.
Vertene nøyet seg ikke med 2-0-seier, på overtid sørget 19 år gamle Andreas Hellum for 3-0-seier, etter å ha scoret sitt andre mål i sesongen.
Dermed rykket Mjøndalen opp til en foreløpig femteplass, syv poeng bak Ranheim på en fortsatt foreløpig tredjeplass.
Slik startet lagene:
Mjøndalen: Makani - Hansen, Arneberg, Jansen, Dragsnes - Gundersen, Gauseth, Lindseth - Fredriksen, Boye, Pellegrino
Ranheim: Barli - Fonn Witry, Eek, Kvande, Foosnæs - Reginiussen, Tromsdal, Løkberg - Storflor, Lillebo, Riksvold