– Det møtet som han skal ha vært på, det er noe jeg ikke kjenner til, sier daglig leder Geir S. Vik i AaFK til Sunnmørsposten (bak betalingsmur).
I et intervju med samme avis forrige uke fortalte den 26 år gamle spilleren at skulle i et møte med en stor klubb på flyplassen Schiphol i Nederland før han skulle dra videre på ferie.

Møter må avtales gjennom klubben

OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 KLOKKEN 16:47
Gyasi har ikke lagt skjul på at han ikke er interessert i å være med Aafk ned i OBOS-ligaen og ser derfor etter andre muligheter en måned før overgangsvinduet åpner. I samme intervju forklarer han at det skal ha vært flere andre klubber på høyere nivå skal ha vist interesse for han i løpet av det siste året.
På spørsmål om klubben har hørt noe om møtet svarer Vik følgende:
– Ikke når det gjelder akkurat det møtet. Men det vi vet, er at det er en viss interesse rundt Gyasi. Når det er interesse rundt en spiller, så skal det gå direkte til klubben, sier Vik til Sunnmørsposten.

Vil skje noe innen kort tid

Vik hinter også til at det kan skje ting rundt Gyasi i løpet av nær fremtid, men vil ikke gå inn på de konkrete detaljene.
– Det begynner å røre seg ting rundt han, sier Vik.
Hverken Gyasi eller hans agent har ønsket å kommentere saken rundt møte med klubben i Nederland. Ifølge nettstedet FootballMadeInGhana skal den aktuelle klubben ha vært den nederlandske giganten Ajax.
Gyasi har vært en omstridt spiller denne sesongen og har flere ganger blitt nektet i å trene med klubben og ble i tillegg bøtelagt av klubben i september. Han har også gått ut i media og kritisert Aalesunds spillestil.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 KLOKKEN 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 KLOKKEN 19:43