Populære sporter
All sport
Vis alt

Marerittbeskjed for Starts spissprofil: – Jeg er langt nede nå

Eirik Fure

Oppdatert 10/04/2017 klokken 22:24 GMT+2

Lars-Jørgen Salvesen har ødelagt korsbåndet.

Starts Lars-Jørgen Salvesen etter kampen mellom Start og Bodø/Glimt på Sparebanken Sør arena.

Foto: Scanpix

Dermed blir det operasjon og spissen er ute resten av sesongen. Det viser MR-bildene og nærmere undersøkelser etter skaden han pådro seg på trening forrige uke, skriver klubben på sin hjemmeside.
– Jeg er langt nede nå. Formen var fin og jeg hadde gledet meg veldig til 2017-sesongen. Nå er det over for min del. Dette var et slag i trynet, men jeg skal komme sterkt tilbake, sier Lars-Jørgen Salvesen til l ikstart.no.
På torsdagens trening gikk han i bakken mot slutten av økten. Angriperen fikk behandling av Starts medisinske team etter økten og stod naturligvis over lørdagens kamp mot Kongsvinger. Det ble med andre ord kun starten på en periode uten kamptrening.
Den medisinske lederen forteller at opptreningen vil starte etter påske.
– Dette var jo det verst tenkelige utfallet, men noe vi egentlig var forberedt på. Det er bare trist. Men vi skal få Lars-Jørgen tilbake. Først blir det operasjon. Den kan først skje etter hevelsen har lagt seg. For Lasse Sigurdsen, som hadde samme skade, så gikk det 8 uker. Jeg er sikker på at Lars-Jørgen skal komme seg sterkt tilbake. Han er ung - og Lasse viste at det er mulig å trene knallhardt for å komme seg raskt tilbake, sier Jørgen Rostrup.
Neste mandag spiller Start hjemme mot Åsane. Kampen ser du på Eurosport Player.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame