Dermed blir det operasjon og spissen er ute resten av sesongen. Det viser MR-bildene og nærmere undersøkelser etter skaden han pådro seg på trening forrige uke, skriver klubben på sin hjemmeside.
– Jeg er langt nede nå. Formen var fin og jeg hadde gledet meg veldig til 2017-sesongen. Nå er det over for min del. Dette var et slag i trynet, men jeg skal komme sterkt tilbake, sier Lars-Jørgen Salvesen til l ikstart.no.
På torsdagens trening gikk han i bakken mot slutten av økten. Angriperen fikk behandling av Starts medisinske team etter økten og stod naturligvis over lørdagens kamp mot Kongsvinger. Det ble med andre ord kun starten på en periode uten kamptrening.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
Få oversikt her: Slik ser du første halvdel av OBOS-ligaen på Eurosport.
Den medisinske lederen forteller at opptreningen vil starte etter påske.
– Dette var jo det verst tenkelige utfallet, men noe vi egentlig var forberedt på. Det er bare trist. Men vi skal få Lars-Jørgen tilbake. Først blir det operasjon. Den kan først skje etter hevelsen har lagt seg. For Lasse Sigurdsen, som hadde samme skade, så gikk det 8 uker. Jeg er sikker på at Lars-Jørgen skal komme seg sterkt tilbake. Han er ung - og Lasse viste at det er mulig å trene knallhardt for å komme seg raskt tilbake, sier Jørgen Rostrup.
Neste mandag spiller Start hjemme mot Åsane. Kampen ser du på Eurosport Player.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43