Levanger - Arendal 3–2:
Med seier mot gjestene fra Arendal ville hjemmelaget Levanger henge med i kampen om en av playoff-plassene sammen med Florø, Mjøndalen, Ull/Kisa og Strømmen.
Levanger har kun èn seier på de siste ni kampene og den nedadgående trenden så ut til å fortsette Levanger. Mot OBOS-ligaens desidert bunnlag lå trønderne under 0-2 til pause, men etter en sterk snuoperasjon endte det 3–2 etter to sene scoringer av Robert Stene.
OBOS-ligaen
Oppfordrer OBOS-klubb til trenerbytte: – Har ikke innfridd
05/11/2018 PÅ 16:55
Seieren betyr at Levanger har ett poeng opp til Mjøndalen som innehar den siste playoff-plassen, mens Arendal fortsatt ligger helt sist med 14 poeng. Fem poeng opp til kvalifiseringsplassen.
I kampen tolvte minutt tok bortelaget ledelsen på dødball. Corneren ble slått inn fra høyre og foran mål. Der stod flere Arendal-spillere i kø for å score. Etter flere forsøk fikk Viktor Lövgren pirket ballen over målstreken. En pangstart for gjestene.
Det skulle bli mer å juble for. Et langt utspill endte opp hos Darlan på midtbanen. Brasilianeren stusset ballen videre til Rasmus Lynge Christensen, som snappet ballen rett foran en Levanger-stopper. Alene gjennom rundet han keeper før han enkelt trillet ballen i mål foran et sjokkert hjemmepublikum.
Arendal ga Levanger en mulighet til å komme inn igjen i kampen etter pause. I det 53. minutt kom Avni Pepa klønete inn i kroppen i duell med Marcus Astvald innenfor sekstenmeteren. Levanger-spilleren deiset i bakken og dommer pekte korrekt på straffemerket.
Fra elleve meter var Eirik Tønne sikker og banket ballen nesten opp i krysset. Et flott straffespark.
To sene scoringer fra Robert Stene sørget for tre poeng til trønderne på tampen.
OBOS-ligaen
Ellevill Halloween-fest i norsk klubb: Kjenner du igjen disse fotballspillerne?
31/10/2018 PÅ 17:09
OBOS-ligaen
Ferdig som trener for OBOS-klubben etter sesongen
20/09/2018 PÅ 16:22