Måltyven Stene matchvinner etter utrolig opphenting

Stian Thelen

Publisert 04/09/2017 klokken 19:59 GMT+2

Levanger så ut til å bli ydmyket av tabelljumbo Arendal, men så kom Robert Stene inn for hjemmelaget.

Stene

Levanger - Arendal 3–2:
Med seier mot gjestene fra Arendal ville hjemmelaget Levanger henge med i kampen om en av playoff-plassene sammen med Florø, Mjøndalen, Ull/Kisa og Strømmen.
Levanger har kun èn seier på de siste ni kampene og den nedadgående trenden så ut til å fortsette Levanger. Mot OBOS-ligaens desidert bunnlag lå trønderne under 0-2 til pause, men etter en sterk snuoperasjon endte det 3–2 etter to sene scoringer av Robert Stene.
Seieren betyr at Levanger har ett poeng opp til Mjøndalen som innehar den siste playoff-plassen, mens Arendal fortsatt ligger helt sist med 14 poeng. Fem poeng opp til kvalifiseringsplassen.
I kampen tolvte minutt tok bortelaget ledelsen på dødball. Corneren ble slått inn fra høyre og foran mål. Der stod flere Arendal-spillere i kø for å score. Etter flere forsøk fikk Viktor Lövgren pirket ballen over målstreken. En pangstart for gjestene.
Det skulle bli mer å juble for. Et langt utspill endte opp hos Darlan på midtbanen. Brasilianeren stusset ballen videre til Rasmus Lynge Christensen, som snappet ballen rett foran en Levanger-stopper. Alene gjennom rundet han keeper før han enkelt trillet ballen i mål foran et sjokkert hjemmepublikum.
Arendal ga Levanger en mulighet til å komme inn igjen i kampen etter pause. I det 53. minutt kom Avni Pepa klønete inn i kroppen i duell med Marcus Astvald innenfor sekstenmeteren. Levanger-spilleren deiset i bakken og dommer pekte korrekt på straffemerket.
Fra elleve meter var Eirik Tønne sikker og banket ballen nesten opp i krysset. Et flott straffespark.
To sene scoringer fra Robert Stene sørget for tre poeng til trønderne på tampen.