Se Start - Arendal tirsdag klokken 19.00 på Europsport Player.
Péter Kovács forlater Sandefjord til fordel for Arendal på en kontrakt ut året. Det melder klubben på sin hjemmeside mandag kveld.
– Vi ønsker Peter lykke til som spiller i Arendal, skriver klubben på sin hjemmeside.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
Spilleren kommer gratis til klubben i OBOS-ligaen etter at kontrakten med Eliteserie-klubben blir terminert fra 13. juli, men 39-åringen fortsetter i trenerteamet rundt Sandefjords kvinnesatsing selv om han nå selv skal spille for Arendal. Dermed vil ikke spilleren være tilgjengelig før tidligst borte mot Tromsdalen 23. juli.
Ungareren har en lang karriere bak seg i norsk fotball. Spissen har spilt og scoret mål for klubber som Tromsø, Viking, Strømsgodset, Odd, Sarpsborg 08 og Sandefjord.
Den nyansatte treneren, Mattias Andersson, i Arendal ser frem til å jobbe sammen med den rutinerte spissen. Han trekker frem hodestyrken til den 198 cm lange spilleren som et viktig våpen fremover og stod øverst på Anderssons ønskeliste.
– Han vil passe veldig godt inn i måten vi ønsker å spille på. Han kompletterer stallen vår og bidrar med en dimensjon jeg synes mangler. Med Péter på laget får vi et oppspillspunkt og en meget sterk hodespiller som vil være verdifull både på offensiv og defensiv dødball, sier Arendal-treneren til klubbens hjemmeside.
– Jeg kjenner Péter godt personlig og vet at han er i fysisk svært god form. Han har alltid vært veldig nøye i treningsarbeidet sitt. Derfor har han også mer å bidra med i toppfotballen, fortsetter Mattias Andersson.
Arendal ligger sist i OBOS-ligaen med ni poeng og kvittet seg nylig med trener Knut Tørum.
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 PÅ 16:12