• Hvem spiller i Eliteserien neste år? Se Stabæk-Aalesund på Eurosport Player onsdag 18.00
Gundersen har på ingen måte tatt ferie selv om sesongen er ferdig i OBOS-ligaen. Når Eurosport.no snakker med han fredag kveld sitter midtbanespilleren og leser på finans og strategisk økonomistyring i forbindelse med eksamen.
Han føler at det var riktig å forlate Mjøndalen nå.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
– Vi snakket om det ganske lenge i en periode. Nå sitter jeg med følelsen av at jeg har opplevd mye og har vært der i fem år, sier han, og viser blant annet til seier 3-2-seier over Rosenborg i 2015 og opprykk til Eliteserien som noen av høydepunktene.
– Jeg er veldig stolt over det jeg har gjort. Det ble mindre og mindre spilletid, så det føles riktig, sier Gundersen til Eurosport.no.
Exiten bekreftes på Mjøndalens hjemmeside. Spillerens kontrakt gikk ut nå og de var enige om at det var riktig å gå hver sin vei.
  • Må Stabæk eller Aalesund spille i OBOS-ligaen neste år? Se første kamp i kvaliken onsdag 5. desember 18.00 på Eurosport Player

Blir gjerne i OBOS-ligaen

Gundersen er klar på at det ikke ligger noe dramatikk bak avskjeden, men er i stedet full av lovord om Mjøndalen.
– Jeg vil først og fremst rose alle frivillige rundt klubben. Det som er bygd er imponerende. Det hadde ikke vært mulig uten dem. Det er en veldig spesiell kultur. Jeg kommer til å savne gutta. Det er en kjempefin gjeng og jeg unner de alt godt, sier han.
Tidligere har han vært i Åssiden og Strømsgodset, men Gundersen sier han ikke er nødt til å fortsette å bo på Østlandet. Han utelukker ikke at han fortsetter i OBOS-ligaen.
– OBOS-ligaen er den arenaen jeg har spilt mest i. Det blir mest naturlig å tenke den veien, sier Gundersen.
– Jeg er veldig åpen. Akkurat nå fokuserer jeg mest på å bli ferdig med eksamenperioden, smiler han.
(Saken fortsetter under):

– En strålende fyr

Om kort tid vil han gå i gang med å sondere terrenget. Han sier det var interesse i sommer, men at det har vært litt mer rolig i høst.
– Jeg føler jeg har bevist at jeg duger. Jeg er ikke redd for at det ikke skal komme muligheter, sier den tidligere Strømsgodset-spilleren.
Sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen, synes det er vemodig at Gundersen ikke er med videre.
– Mjøndalen har lyst til å takke en veldig fin gutt for mange fine år i klubben. Mads har spilt 121 kamper for klubben, og vært med på mange store øyeblikk. Mads er en strålende fyr og har alltid representert klubben på en fordelaktig måte. Mjøndalen takker for innsatsen, og ønsker Mads alt det beste videre. Vi regner med å se han på stadion i fremtiden, sier han til Mjøndalens hjemmeside.
PS. Fredag ble det klart at William Sell forlenger kontrakten med Mjøndalen til 2022.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43