Jakten på Andrea Lobertos arvtaker i Fredrikstad er i full gang. Etter det Eurosport.no kjenner til er Luis Pimenta en av flere kandidater til å overta den ledige jobben i Fredrikstad. Klubben skal, etter det Eurosport.no kjenner til, være i dialog med den 36 år gamle tidligere Kongsvinger-treneren.
Pimenta har stått uten jobb det siste året etter at han forlot Kongsvinger etter forårets braksuksess. Den endte med sølv i cupen etter å ha tapt finalen mot Rosenborg og en 5. plass i OBOS-ligaen.
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 PÅ 15:55

– Kommer ikke til å si noe om trenere

Daglig leder i Fredrikstad, Joacim Heier, ønsker ikke å gå inn på hvilke trenere som er aktuelle for jobben. Klubben vil uansett ikke ha klar en løsning før helgens kamp mot Tromsdalen.
– Den kampen i helgen er det Alexander Olsen og Glenn Robstad som leder. Så skal vi bruke helgen godt og vurdere veien videre, sier Heier til Eurosport.no.
– Er dere i dialog med Pimenta om trenerjobben?
– Jeg kommer ikke til å si noe om trenere. Vi har oversikt over hvilke trenere som har tilhørt det norske markedet, men vi har ikke nærmet oss noen kandidater.

– Leverte et solid stykke arbeid

– Men dere er i gang med å snakke med kandidater?
– Det kan jeg ikke si noe om, svarer Heier.
Eurosports ekspert på OBOS-liga, Roger Risholt, har veldig lyst til å se Pimenta tilbake på trenerbenken i norsk fotball, men er usikker på om det er rett tidspunkt for 36-åringen å tre inn i klubben med tanke på situasjonen til klubben og den offensive fotballen han står for. Likevel er han tydelig på at Pimenta ville vært en svært god signering for klubben på sikt.
– Pimenta hadde en fantastisk sesong i Kongvinger med cupfinale og kvalikspill. Han sjarmerte mange hjerter i de dype skoger. Han står for en offensiv og god fotball, og har masse engasjement. Han leverte et solid stykke arbeid. Det er et spennende navn, sier Risholt.
OBOS-ligaen
«Toppklubben» fra Ekeberg: – Norsk fotball trenger disse solskinnshistoriene
14/09/2021 PÅ 12:18
OBOS-ligaen
Ny FFK-opptur: – Ingenting som kommer til å stoppe oss nå
20/05/2021 PÅ 17:54