Scanpix

FFK henter hurtigtog fra Eliteserien

FFK henter hurtigtog fra Eliteserien

25/07/2017 10:17Oppdatert 25/07/2017 10:58

Den kriserammede OBOS-ligaklubben tar grep i kampen mot nedrykk.

Johnny Per Buduson (25) forlater Eliteserien og Haugesund til fordel for OBOS-ligaen og Fredrikstad.

Det bekrefter klubben tirsdag formiddag. Angrepsspilleren kommer på lån med opsjon på kjøp etter sesongen.

  • Se Fredrikstad–Strømmen på Eurosport Player og Eurosport Pluss 7 søndag kl. 18!

Buduson har fått lite spilletid for haugalendingene siden overgangen fra Skeid i fjor. 25-åringen ble hentet fra 2. divisjon etter å ha scoret imponerende 21 mål på 26 kamper for laget som til slutt endte på tredjeplass.

Buduson har navn på seg for å være en meget hurtig og målfarlig bakromsspiss, noe som kan komme godt med for et FFK-lag som har slitt tungt denne sesongen.

– Jeg ser veldig frem til dette. Jeg gleder meg til å begynne å spille kamper igjen, sier hurtigtoget selv til Fredriksstad Blad.

Buduson bekrefter at han hadde tilbud flere steder, men at plankebyen var det mest fristende alternativet.

– Det var de som hadde klarest plan for hvordan de vil bruke meg, og virket veldig giret på å få meg hit. I tillegg er FFK en stor klubb, som nå sliter litt i bunnen, men er en fin klubb med fine fasiliteter og historie. Man har alltid lyst å spille for en sånn klubb, sier han.

Andrea Lobertos menn ligger på en meget svak 14. plass i OBOS-ligaen med 13 poeng på 16 kamper. Forrige runde ble det et stygt 1–4-tap for et høytflyvende Florø. Søndag står Strømmen på andre banehalvdel på ærverdige Fredrikstad Stadion.

0
0