Det melder OBOS-klubben selv på sine hjemmesider.
Joore har vært assistenttrener under Trond Fredriksen i AaFK siden sommeren 2016, da han ble hentet som erstatter for Karl Oskar Fjørtoft.
Men med Lars Bohinen som ny hovedtrener blir ikke 63-åringen med videre. Nederlenderens kontrakt utløp opprinnelig ved utgangen av 2018.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
– I starten handlet det om å finne min posisjon her i klubben, noe jeg gjorde etter kort tid. Jeg har fått en flott erfaring den tiden jeg har vært her i Ålesund og AaFK, og jeg vil takke klubben og spillerne for at jeg fikk bygge erfaring som jeg kan ta med meg videre, sier Joore.
Og fortsetter:
– Jeg har hatt en flott tid i Ålesund. Jeg vil også takke supporterne for den støtten de har gitt klubben på hjemme- og bortebane.
Når det gjelder Fredriksen, som etter 2017-sesongen ble erstattet av Bohinen som hovedtrener, var 40-åringen fortsatt under kontrakt med tangotrøyene da han forrige uke ble enig om å avslutte arbeidsforholdet med klubben.
– Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet om å avslutte arbeidsforholdet, sa Fredriksen til Eurosport.no forrige onsdag.
AaFK ønsket å ha ham med seg videre i utviklingsavdelingen, noe som ikke var aktuelt for Fredriksen. På spørsmålet om han er på jakt etter en ny jobb som hovedtrener, svarte han følgende:
– Både ja og nei. Jeg utelukker ingenting.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43