Arendal - Jerv 1-1:
Det var duket for lokalderby lørdag da Jerv tok turen fra Grimstad for å møte Arendal til kamp i OBOS-ligaen.
Begge lag er på desperat jakt etter poeng. Spesielt Jerv har hatt en elendig start på sesongen og har enda ikke vunnet en kamp til nå denne sesongen.
Eliteserien
Søvnløs Fagermo etter smellen i Bodø: – For dårlig trenerarbeid
21/04/2022 KLOKKEN 13:07
Se OBOS-ligaen i Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.
Seieren for gjestene kom heller ikke mot Arendal i sesongens sjette kamp. OBOS-ligaens eldste spiller, 38 år gamle Petar Rnkovic, ga hjemmlaget ledelsen i det 39. minutt med en flott heading før Alexander Lind utlignet for de gulkledde i det 68. minutt.
– Lind redder Jerv fra et ydmykende tap, oppsummerte kommentator Anne Sturød.
– Absolutt, supplerte Eurosports ekspert-kommentator Roger Risholt.

Jervs Alexander Lind slår tilbake

Poenget betyr at Jerv ligger på en 14. plass med tre poeng, mens Arendal ligger på 10. plass med fire poeng. Sjekk tabellen her!

– Rnkovic er konge i luften der

Risholt lot seg også imponere av 38-åringen Rnkovic som han mener er overlegen i luftrommet.
– Fantastisk flott frispark og det er elendig markering av Jerv. Det er flott av Rnkovic og han header den helt nede til venstre. Godt slått og en fantastisk heading. Det der har Rnkovic gjort i mange, mange år. Rnkovic er konge i luften der, sa Eurosports ekspertkommentator Roger Risholt.'
38-åringen har tidligere spilt for klubber som Hønefoss, Mjøndalen, Strømsgodset. Rutinen til spissen kan bli viktig for nykommeren i OBOS-ligaen denne sesongen. Risholt tror veteranen har én sesong til i seg.
– Kanskje han gjør det i ett år til før kroppen sier nei, sa ekspertkommentatoren.

Petar Rnkovic gir Arendal ledelsen

– Ikke frispark

Rnkovics ble ikke helten for vertene. Jerv jaktet på utligningen etter pause og i det 68. minutt løsnet det endelig. Andreas Hagen kom rundt på høyresiden og la inn. Keeper Anders Gundersen fomlet ballen rett i beina til Alexander Lind. På åpent mål satte han ballen enkelt i nettmaskene, selv om vinkelen var spiss. Arendal ropte på frispark i duellen mellom Gunderens og Lind, men dommer Christian Moen blåse ikke.
Det var en riktig vurdering mente Risholt.
– Det er ikke frispark. For meg ser det ut som han mister ballen og får et lite kakk. Han hopper inn i duellen selv, oppsummerte ekspertkommentatoren.
Eliteserien
Jervs supertalent forlenget KBKs skrekkrekke
18/04/2022 KLOKKEN 18:36
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57