Sandnes Ulf - Start 1-1:
Det var duket for toppkamp da Sandnes Ulf tok i mot Start på Sandnes Stadion søndag ettermiddag. I møtet med opprykksrivalen var det gjestene som lenge så ut til å dra seieren i land, men slik gikk det altså ikke.
Allerede i det ellevte minutt sendte Daniel Aase gjestene i ledelsen, og selv om Sandnes Ulf virket å ha overtaket i kampen, fant ikke vertene veien til nettmaskene før på tampen av kampen.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
Men med 16 minutter igjen av ordinær tid noterte Kent Håvard Eriksen seg for sin åttende scoring så langt i sesongen, og sørget for viktig poengdeling på hjemmebane, selv om hovedmannen selv ikke var helt fornøyd.
– Det er klart det er veldig viktig. Men vi har et stort ønske om å vinne hjemmekamper, så jeg er ikke helt fornøyd med det, sa Eriksen om kampen som endte uavgjort.
– Vi har mange muligheter der til å ta med oss alt, men det vil seg ikke. Men vi taper hvertfall ikke, så det er bra. Vi tar med oss mye positivt fra kampen, nå må vi bare se videre også kommer trepoengeren etter hvert.
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Eriksen reddet viktig poeng i toppkampen mot opprykksrival

Verst tenkelige start

Elleve minutter var alt Starts Daniel Aase trengte for å sende gjestene i ledelsen mot opprykksrivalen. På hel volley dunket han ballen i nærmeste kryss, og sørget for at Sandnes Ulf fikk den verst tenkelige starten på hjemmebane.
Men vertene tok over styringen etter scoringen, og kort tid etter fikk Bengt Henning Sæternes menn to gyldne muligheter. Nisjas heading i tverrleggeren fant veien ut til Sellin på returen, men Start fikk utrolig nok reddet ballen på streken.

Lønn for strevet

Sandnes Ulf fortsatte å kjempe med nebb og klør i andreomgangen, og hadde et klart overtak i kampens andre halvdel. Starts solide forsvarsspill gjorde at vertene skapte lite den første halvtimen etter pause.
Men hjemmelaget fortsatte å presse, og i det 76. minutt fikk vertene lønn for strevet da Kent Håvard Eriksen sørget for utligning til 1-1. 26-åringen scoret dermed sitt åttende mål for de blåkledde, noe som gjør han til Sandnes Ulfs toppscorer så langt i sesongen.
Slik start lagene:
Sandnes Ulf: Sahlgren - Vevatne, Nielsen, Geertsen, Sola - Kristoffersen, Kryger, Nisja - Miljeteig, Eriksen, Sellin
Start: Opdal - Wichne, Larsen, Vikstøl, Robstad - Kristjánsson, Segberg, Zernichow - Aase, Vorthoren, Børufsen
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 PÅ 16:12