Det er to og ett halvt år siden Vamouti Diomande lå på kunstrgresset i Mjøndalen med store smerter i venstre kne. På reprisebildene kunne man se at kneskåla til spilleren fra Elfenbenskysten ble delt i to.
Etter en lag periode med opptrening, ny skade og opptrening igjen tyder det meste på at Diomande blir å se i aksjon for Mjøndalen innen kort tid.
Eliteserien
Får Helland til å koke: – Det er uforståelig dumt. Jeg blir faktisk provosert
27/08/2021 PÅ 20:15

– Sannsynlig at Dio spiller

– Det er veldig sannsynlig at Dio får kamptid mot Levanger. Han er faktisk én av flere som er aktuelle fra start, sier hovedtrener Vegard Hansen på Mjøndalen sine hjemmesider.
Mjøndalen ligger på fjerdeplass på tabellen i Obos-ligaen og møter søndag Levanger. Jonathan Lindseth må stå over kampen på grunn av karantene, dermed må trener Hansen gjøre endringer på laget som har vunnet de fire siste kampene.
Artikkelen fortsetter etter bildet!

Mjøndalens Vamouti Diomande med ballen få minutter før han pådrar seg en alvorlig kneskade i eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Start på Isachsen stadion.

Foto: Scanpix

Kun fire på benken

Diomande har likevel gjort comeback i den brune trøya tidligere år, men det var for andrelaget i noen divisjoner under. Nå håper han å gjøre comebak for a-laget i Norges nest øverste divisjon.
– Vi tar han med i troppen denne gang fordi vi mener han er sportslig kvalifisert og kan bidra med noe. Det er vanskelig å si om han er 100% seg selv igjen, men vi ønsker å se han på dette nivået igjen, sier Hansen.
Hansen har startet med samme elleve menn på de siste åtte kampene, men vil nå gjøre endringer. I tillegg sender han en god posjon av benken til Hallingdal søndag. Der spiller rekruttlaget til Mjøndalen om opprykk til fjerde divisjon. Noe som resulterer i at det kun vil bli sittende fire spillere på benken i Mjøndalen.
– Det gir samtidig de fire på benken i Mjøndalen en god mulighet for spilletid mot Levanger, sier Hansen.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Reddet heldige RBK med sin første seriescoring på to år
15/08/2021 PÅ 17:52