Mjøndalen–Bodø/Glimt 1–2:
Mjøndalen fikk tok imot serieleder Bodø/Glimt til kveldskamp i OBOS-ligaen lørdag. På Isachsen Stadion møttes to lag som ikke har kjent på følelsen av seier på en stund, men før kampen var det noe annet som stjal oppmerksomheten.
Mjøndalens Mads Hansen har i perioder av sesongen slitt med et kne som han ikke helt har klart å finne ut av.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01
– Det har levd sitt eget litt. Det er en slags disco-variant her som jeg aldri har vært borti før, sa Hansen mens han ristet på kneet for Eurosports kamera.
33-åringen var likevel i hjemmelagets startoppstilling og som alltid ved godt mot.
– Vi må få teipet det opp på et eller annet vis. Det er ikke vondt, men det er utrolig irriterende, sa Hansen som selvsagt også hadde en spøk på lur.
– Det ser ut som en testikkel som har falt ned, men det er det altså ikke, forsikret han overfor de som skulle ha innbille seg det.
Artikkelen fortsetter under videoen
Hva kampen angikk var Hansen optimistisk på vegne av et lag som ikke har vunnet en kamp siden 3–1-seieren over Ull/Kisa 11. juni. Til alt overmål hadde heller ikke gjestene kunnet juble for tre poeng de to siste spillerundene, men kom likevel til Nedre Eiker som soleklare serieledere.
– Det er noe med Glimt. Jeg synes vi alltid er på høyde med dem og vel så det, men så taper vi. Jeg håper vi kan få det første målet i dag, for det har som regel vært slik at «første målet vinner». Hvis det blir vi som scorer det i dag, så kan det bli gøy for oss, sa en optimistisk Hansen før kampstart.
Det ble det imidlertid ikke for Hansen og hans brunkledde lagkamerater. Etter 11 minutter fikk Ulrik Saltnes tid og rom til å gjøre 1–0.
20 minutter senere doblet Kristian Fardal Opseth ledelsen til for de gulkledde etter nok et glimrende angrep.
– Når Bodø/Glimt får angripe kontre slik de gjør nå, så er det høy klasse over det de gjør. De er nesten rykket opp allerede, så gode som de er nå, sa Eurosports ekspertkommentator Roger Risholt.
Med minutter igjen av oppgjøret skapte Ousseynou Boye spenning i kampen da han satte inn reduseringen, men det hjalp ikke til mer enn at Hansens spådom før kampen ble enda mer presis.
– Vi ga dem det de ønsket før kampen, det er synd. Vi hever oss etter pausen, men dessverre var det for sent. Vi møter et godt lag med gode spillere på alle plasser. Totalt sett vinner de fullt fortjent, konstaterte Mjøndalen-trener Vegard Hansen.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 PÅ 08:03
UEFA Europa Conference League
Pelle Politibil-kjendis: – Angrer på at jeg lot Mourinho få ta bilde med meg
13/04/2022 PÅ 17:31