Levangers hovedtrener Magnus Powell (42) kan være ferdig i klubben etter sesongen.
Det melder lokalavisen Trønder-Avisa lørdag formiddag.
Eliteserien
Søvnløs Fagermo etter smellen i Bodø: – For dårlig trenerarbeid
21/04/2022 PÅ 13:07
Den 42 år gamle svensken på utgående kontrakt, og har takket nei til tilbud om en kontraktsforlengelse. Avisen skriver at den tidligere Lillestrøm- og Lyn-spissen ikke er fornøyd med det første tilbudet og skal være lysten på nye utfordringer etter to år i klubben.
– Jeg har takket nei til det klubben har kommet med, der står vi nå. Vi er i dialog, så får vi se om vi kan bli enige etter hvert. Per nå forholder jeg meg til avtalen jeg har nå, som sier at jeg er LFK-trener ut 2017, sier Powell til avisen.
I tillegg til Powell sitter også sportssjef Andreas Holmberg, daglig leder Hroar Stjernen og assistenttrener Frode Birkeland på kontrakter som går ut etter sesongen. Dermed kan det være duket for store endringer på Moan foran neste sesong.
Styreleder Robert Eriksson jobber imdidlertid med å få på plass en avtale med trioen.
– Det jeg kan si er at de tre som er på utgående kontrakt har mottatt et forhandlingsutkast, som de har frist til 4. august på å svare på. Deretter setter vi oss ned og ser hvor vi står, på hva som er mulig å oppnå og hva som ikke er mulig å oppnå, sier Eriksson.
Før helgens runde ligger Levanger på 6. plass i OBOS-ligaen, den siste av kvalikplassene bak de to som rykker rett opp. Søndag kommer Jerv på besøk. Oppgjøret ser du på Eurosport Player og Eurosport Pluss kl. 18!
Eliteserien
Jervs supertalent forlenget KBKs skrekkrekke
18/04/2022 PÅ 18:36
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57