Etter det Stavanger Aftenblad kjenner til blir Bjarne Berntsen ny Viking-trener.
– Er det en ting jeg har lært i fotballen så er det at ingenting er klart før klubben har bestemt seg. Og det er det ikke nå heller, sier Berntsen til Eurosport.no på spørsmål om han er klar for gamleklubben.
– Har du fått noe inntrykk av om det vil ta lang tid før det er klart?
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
– Ja, det skal være klart innen kort tid.

Vil presentere ny trener tirsdag

Kort tid etter Eurosport.no snakket med Berntsen sendte klubben ut melding om at de innkaller til pressekonferanse klokka 09.00 imorgen, tirsdag, for å presentere ny hovedtrener og trenerteam.
Berntsen har tidligere bekreftet at han har vært en av kandidatene til trenerjobben i Stavanger-klubben.
– Jeg har hatt noen samtaler med Viking om trenerjobben og har signalisert at jeg kan tenke meg å gjøre en jobb for for klubben dersom de føler jeg er rett person, uttalte han.

Flere aktuelle navn

Berntsen var spiller i klubben fra 1977-1982, før han etter hvert returnerte som trener og ledet laget til bronse i 1994. Nå skal han etter alt å dømme jobbe for å løfte Viking tilbake til Eliteserien neste sesong.
I tillegg får han med seg Bjarte Lunde Aarsheim, som fortsetter som assistenttrener i klubben. Han skal ha ansvar for mye av det daglige arbeidet på treningsfeltet. Morten Jensen går også inn i trenerteamet skriver.
Viking skal ha jobbet med flere aktuelle navn til trenerrollen de siste ukene. Senest onsdag ble Lars Bohinen lansert som den heteste kandidaten. Fra før har både Erik Hamrén, Per-Mathias Høgmo og Bjarte Lunde Aarsheim blitt nevnt som kandidater til jobben.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43