Populære sporter
All sport
Vis alt

AaFK henter nytt fyrtårn: – Har størrelsen vi trenger

Jonas Moen Rye

Oppdatert 16/01/2018 klokken 15:33 GMT+1

Lars Bohinen har gjort sin første signering.

Hólmbert Friðjónsson

Foto: bilde

Foto: Aafk.no
Aalesund har sikret seg signaturen til den islandske spissen Holmbert Aron Fridjonsson (24).
Det skriver klubben på sine egne hjemmesider tirsdag ettermiddag.
Aalesund det siste året hatt for vane å signere høyreiste spisser.
Islendingen rager hele 195 centimeter på sokkelesten, og følger i fotsporene til Athanasios Papazoglou (195 cm) og Lars Veldwijk (196 cm) som fyrtårn på topp hos tangotrøyene.
Fridjonsson er Bohinens første signering og kommer fra islanske Stjarnan. Den ferske AaFK-treneren avslører at han forsøkte å hente Fridjonsson til Sandefjord da han var trener der forrige sesong.
– Vi var på vei til å kjøpe han til Sandefjord i sommer, vi hadde alt klart men klubbene ble ikke enig. Det syntes vi var dumt da, men akkurat nå syns jeg det er veldig bra, sier Bohinen til klubbens hjemmeside.
24-åringen har også en fortid i skotske Celtic og danske Brøndby. I tillegg står han oppført med to landskamper og en scoring for Islands A-landslag.
– Han har størrelsen som vi trenger i troppen. Han er god feil- og rettvendt, feilvendt er viktig for spissen i en 3-4-3 har en sentral rolle i det oppbyggende spillet, i tillegg er han god på hodet i boksen. Har litt å gå på på utholdenhet, men det skal vi jobbe med. Holmbert er en spiss med stort potensial, det er ikke uten grunn han har vært i Celtic og Brøndby, sier Bohinen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame