• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen med Eurosport Player. Abonner her!
Ørjan Håskjold Nylands klubb må dermed se seg om etter ny trener. På sine hjemmesider bekrefter klubben trenersparkingen. Bruce og hans fire assistenter forlater jobben med umiddelbar virkning.
Aston Villas U23-trener Kevin MacDonald tar over det midlertidige treneransvaret.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
4 TIMER SIDEN

Ville beholde han

Tirsdag spilte Aston Villa 3-3 mot Preston, og det var dråpen som fikk det til å renne over for Birmingham-klubben. Aston Villa har kun én seier på de siste ni seriekampene og har i samme periode røket ut av ligacupen.
Ifølge Telegraph ønsket Aston Villa-sjef Christian Purslow å beholde Bruce fram til landslagspausen i oktober, men de skuffende resultatene har ikke gitt ham noe valg.
Ørjan Nyland har spilt i klubben siden august.

Kastet salat mot Bruce

Aston Villa er nummer 12 i Championship etter tre seirer på de første elleve kampene.
Allerede før tirsdagens kamp hadde flere fått nok. Før kampen mot Preston tirsdag kveld, kastet en supporter salat (!) mot Steve Bruce. Den traff ikke treneren, men han ble tydelig provosert.
– Å si at det er skuffende er å underdrive. Det oppsummerer samfunnet i dag, folk har ikke respekt for noen, sa Bruce etter kampen ifølge BBC.
Nå er han ferdig i klubben han har trent siden oktober 2016. Bruce har tidligere vært manager i Hull, Sunderland, Wigan, Birmingham, Crystal Palace, Huddersfield og Sheffield United.
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne?
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
8 TIMER SIDEN