Onsdag røk Stabæk på hodet ut av cupen. Torsdag fulgte Kristiansund og Sarpsborg 08 etter.
Begge røk på en smell på bortebane og fikk drømmen om Ullevaal knust allerede i tredje runde.
Eliteserien
En tredel av landslagstroppen har spilt i Molde: – Spillerne går en god skole
EN TIME SIDEN

Avgjorde 14 minutter før slutt

For i slaget om Møre og Romsdal ble Hødd, som spiller på nivå tre, for sterke og vant 2-0 etter scoringer fra Steffen Moltu og Joachim Osvold. Det betyr at Hødd er klare for 4. runde for første gang siden 2015. Nå venter en tøff kamp mot Bodø/Glimt i neste runde.
Fjorårets cupfinalist Sarpsborg 08 er også ute av cupen. På Briskyeby ble OBOS-klubben HamKam for sterke og vant 1-0 etter en scoring fra Johnny Per Buduson fra kort hold i det 76. minutt. Dermed venter Start på bortebane i 4. runde.
Dermed er tre lag fra Eliteserien ute av cupen etter tredje runde. Totalt har fem lag fått Ullevaal-drømmen knust. Molde og Sandefjord røk ut i andre runde.
Saken fortsetter under videoen:

Effektive Hødd utnyttet forsvarsfeil

Hjemmelaget var effektive før pause. I det 24. minutt fikk Hødd corner. Inne foran mål stanget Steffen Moltu ballen i mål bak en sjanseløs Sean McDermott i Kristiansund-målet.
To minutter før pause gikk det fra vondt til verre. Robin Hjelmeseth utnyttet slurv i Kristiansund-forsvaret og snappet ballen utenfor sekstenmeteren. Spissen tok med seg ballen ned mot dødlinjen og slo ballen ut til Joachim Osvold.
Lagkompisen hadde få problemer med å styre ballen inn i mål ved nærmeste stolpe. En skikkelig kalddusj for Eliteserie-laget før pause. Kristiansund klarte ikke å svare etter pause og dermed var cupeventyret over.
Fotball
Overrasket over sin nye klubb: – Over all forventning
12 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Ekspertene om mulig cup-skroting: – Blødningen må stoppes snarest
13 TIMER SIDEN