Den belgiske påtalemyndigheten har siktet 19 personer i forbindelse med kampfiksingsskandalen som er under opprulling i landet.
Samtidig bekrefter påtalemyndigheten i landet at i alt ni personer sitter fengslet i saken.
Tidligere fredag meldte det belgiske nyhetsbyrået Belga at belgisk politi natt til fredag skal ha gjort flere arrestasjoner i forbindelse med saken.
Eliteserien
I kulissene hos Glimt: Den magiske reisen fra OBOS til Mourinho-sjokk
2 TIMER SIDEN
Onsdag ble det gjennomført 57 politirazziaer i flere land som følge av kampfiksingsmistankene i belgisk fotball. 44 av razziaene fant sted i Belgia, og også i Frankrike, Luxembourg, Kypros, Montenegro, Serbia og Makedonia ble det gjennomført aksjoner.
I Belgia slo politiet til mot flere av landets største fotballklubber. Blant de pågrepne personene er tidligere Anderlecht-styreleder Herman Van Holsbeeck, nåværende Brugge-trener Ivan Leko og fotballdommerne Bart Vertenten og Sebastien Delferiere, ifølge avisen Le Soir.
Leko er senere løslatt, og torsdag fikk han støtte av ledelsen i den belgiske storklubben.
– Klubben ser ingen grunn til at den skal avslutte tillitsforholdet med Ivan Leko, verken som menneske eller trener, opplyste Brugge i en uttalelse.
Også den kjente fotballagenten og tidligere sportssjef i Charleroi, Mogi Bayat, skal ha blitt arrestert i razziaene.
Påtalemyndigheten har tidligere opplyst at listen over mistenkte i tillegg omfatter styremedlemmer i klubber, dommere, en tidligere advokat, et regnskapsfirma, gullsmedforretninger, trenere, journalister og mulige samarbeidspartnere.
(©NTB)
Eliteserien
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank
2 TIMER SIDEN
Fotball
Fått meldinger om kampfiksing – tror det er en hatkampanje
3 TIMER SIDEN