– Jeg har ambisjoner som alle andre trenere. Jeg ønsker å bli en best mulig trener, men for meg handler det om å ta steg for steg. Jeg ser på MLS som mitt neste mål. Jeg har jobbet der og vet hva forventningene er, så jeg står åpen for MLS, men også Europa, sa Kah i et intervju med Discovery nylig.
North Texas SC annonserer i dag at Kah er ansatt som klubbens nye trener.
Han blir bare den andre hovedtreneren i klubbens korte historie, skriver de på sine nettsider.
Eliteserien
Stortrives som back: – Gøy å gå på jobb hver dag
6 MINUTTER SIDEN
– Jeg er veldig glad for å slutte meg til North Texas SC og videreutvikle meg som trener. Jeg ser frem til å lede denne gruppen med unge menn, bidra til deres utvikling og hjelpe dem å nå målene sine, sier Kah ifølge klubbens nettsider.
Kah ble kåret til årets trener i kanadisk Premier League etter at han tok Pacific FC til deres aller første ligatrofé i 2021.
Den tidligere landslagsstopperen har siden 2016 forsøkt seg som assistenttrener og speider i MLS, før han i starten av 2020 fikk muligheten som førstelagstrener for Pacific.
Dette er 41-åringens andre jobb som hovedtrener.
North Texas Soccer Club er ifølge Wikipedia en profesjonell klubb som spiller i MLS Next Pro-serien, som er tredje nivå i amerikansk fotball.
Laget eies av og fungerer som et reservelag for MLS-klubben FC Dallas.
De spiller hjemmekampene sine på Choctaw Stadium, som har en kapasitet på 48.114. Laget holder til i byen Arlington i Texas, og ble stiftet så sent som for tre år siden.
– Vi kunne ikke vært mer glade for å kunne annonsere Pa-Modou Kah som vår neste hovedtrener. I tillegg til å være et eksepsjonelt menneske, har han en spesiell tilstedeværelse og evne til å få frem det beste i spillerne. Jeg er trygg på at han er den rette personen jobben, ettersom han forstår og tror på klubbens visjon, sier General Manager Matt Denny.
Fotball
Stabæk følte seg snytt: – Det må jo være straffe
33 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
På vei til Bodø/Glimt
2 TIMER SIDEN