• Søndag fra klokken 14:00 kan du se endagsrittet Grand Prix Cycliste La Marseillaise på discovery+. Sikre deg tilgang her!
Etter å ha gått gjennom systemet til Odd gjennom store deler av proffkarrieren, har 20 år gamle Marius Bustgaard Larsen nå tatt steget ut av Norge.
Skiensgutten har signert en avtale på halvannet år med 2. Bundesliga-klubben Holstein Kiel, med opsjon på to år til. Det skriver både Telemarksavisa og Varden.
VM
Argentina til semifinale etter VM-drama – slo Nederland i straffesparkkonkurranse
11 TIMER SIDEN
Bustgaard Larsen skal etter planen spille på U23-laget til klubben i Nord-Tyskland, men det kan også dukke opp muligheter også på A-laget.
– Dette er kjempestort, og jeg gleder meg veldig. Dette var helt klart det beste valget for meg. Her kan jeg fokusere 100 prosent på fotballen, sier skiensgutten til TA.
Kontrakten med Odd gikk ut ved årsskiftet, og Larsen har siden den tid vært bosmanspiller. Nå har altså valget landet på Holstein Kiel.
Den tyske klubben har enda ikke bekreftet overgangen, men Bustgaard Larsen skal nå i en ti dagers karantene før han kan slutte seg til resten av troppen.
Holstein Kiel ligger på en akseptabel tredjeplass i 2. Bundesliga, og kjemper om muligheten til å spille på Tysklands øverste nivå i 2021/2022. Laget slo forøvrig ut kjempen Bayern Munchen av cupen i en smått historisk kamp for to uker siden. Holstein Kiel vant 6-5 i straffesparkkonkurransen, etter å tidligere ha utlignet til 2-2 på overtid i den andre omgangen.
Sett denne?

Hestad-perle da Molde vant årets første kamp

VM
Ferdig som landslagssjef etter VM-exiten
13 TIMER SIDEN
Fotball
Nytt ellevilt straffedrama i VM – Kroatia til semifinale etter Brasil-fiasko
15 TIMER SIDEN