Ny nedtur for Ødegaard – 38-åring med mål for Betis

Publisert 19/01/2020 klokken 16:04 GMT+1

Martin Ødegaard avsluttet en trøblete periode med tap i La Liga søndag. Betis slo Real Sociedad 3-0.

Martin Ødegaard

Nordmannen var borte fra trening i en uke på grunn av knesmerter og tilløp til influensa. Ødegaard kom seg for noen få dager siden og startet for Real Sociedad.
Ødegaard var svært anonym til ham å være mot Betis de første 45 minuttene. Hele Real Sociedad-laget havnet på etterskudd i store deler av omgangen. Det gikk bedre for gjestene og Ødegaard etter pause, men det var ikke nok.
Borja Iglesias (27. minutt) og 38-åringen Joaquin (44.) scoret målene i første omgang. Sergio Canales fastsatte resultatet rett før slutt.
Ødegaard spilte hele kampen.
Tapet, det andre på rad etter nyttår, gjør at Real Sociedad er nede på sjetteplass i La Liga. Bare de fire beste ved sesongslutt kommer med i Champions League til høsten.
Ødegaard spiller sannsynligvis cupkamp (tredje runde) hjemme mot Espanyol onsdag. Søndag neste uke har laget hans seriekamp hjemme mot Mallorca.