Midtbanestjernen Paul Pogba viser seg fra sin beste side under Ole Gunnar Solskjær. Søndag var han igjen sentral da Manchester United slo Bournemouth 4-1.
Franskmannen scoret både 1-0- og 2-0-målet i rødtrøyenes oppskriftsmessige seier på hjemmebane. Med det har Pogba notert seg for pene sju målpoeng (fire mål/tre assists) på tre kamper siden Solskjær kom inn som midlertidig manager.
– Vi vant også kamper under den gamle manageren, men nå er det en annerledes stil. Vi er mer offensive, skaper flere sjanser, og det er slik vi ønsker å spille, sa Pogba til Sky Sports.
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
5 MINUTTER SIDEN
– Vi trengte denne seieren, og vi leverte en solid prestasjon. Vi er langt bak, men det er fortsatt en lang vei å gå. Å avslutte året på denne måten er fantastisk, fortsatte franskmannen.

Tre baklengs

United og Solskjær har all grunn til å smile over fasiten på tre kamper: 5-1 over Cardiff, 3-1 over Huddersfield og nå 4-1 over Bournemouth.
Minuset er at United nok en gang slapp inn mål. Storklubben har bare holdt nullen i to av 20 kamper i Premier League-denne sesongen.
– Vi var ute etter å holde nullen, men du kan ikke skru av i ett sekund i denne ligaen, sa Solskjær til Sky Sports.

Strålende angrepsfotball

Søndagens baklengsmål var av det billige slaget og kom ved Nathan Aké like før hvilen. United ledet komfortabelt 3-0 og kunne kontrollert inn til pause, men ble straffet da de ikke klarte å klarere et hjørnespark. Aké var høyest i feltet og stanget inn David Brooks' innlegg og skapte ny spenning i kampen.
Offensivt fungerte det imidlertid strålende for United. Fire minutter var spilt da Marcus Rashford serverte Old Trafford-publikummet et vakkert dribleraid på høyrekanten. Etter å ha rundlurt et par Bournemouth-forsvarere spilte han ballen til Pogba, som enkelt satte inn 1-0-målet.
I det 33. minuttet doblet samme mann ledelsen med en kraftheading. Innlegget fra Ander Herrera var godt, Bournemouths markeringsjobb tilsvarende dårlig, og Pogba stanget inn 2-0.
Det ble omsider Rashfords tur til å score i det 45. minuttet. Anthony Martial fikk en lekker pasning fra Nemanja Matic og parkerte Bournemouth-forsvaret før han slo inn mot Pogba og Rashford i boksen. Sistnevnte skled inn 3-0-målet.

Lukaku glimtet til

Med spillet United har vist de siste ni dagene skal det bli vanskelig for stjerneangriperne Romelu Lukaku og Alexis Sánchez å spille seg inn i Solskjærs førsteellever.
Lukaku skulle imidlertid takke for sjansen umiddelbart etter å ha blitt byttet inn i det 70. minuttet søndag. Han erstattet Rashford, og to minutter senere ble han frispilt av Pogba og vippet ballen over Asmir Begovic til 4-1.
Seieren gjør at United er bare tre poeng bak 5.-plasserte Arsenal. Samtidig er det stadig åtte poeng å ta igjen på Chelsea, som ligger på den viktige 4.-plassen som gir mesterligaspill neste sesong.
Drøyt ti minutter før slutt ble Eric Bailly sendt i dusjen for en stygg takling på Ryan Fraser. Det røde kortet gjør at Solskjær må klare seg uten ivorianeren de neste tre kampene.
(©NTB)
UEFA Europa Conference League
Mourinho om Bodø-turen: – Et følelsesmessig arr
24 MINUTTER SIDEN
Fotball
Kan være ute resten av året: – En omfattende skade
35 MINUTTER SIDEN