World Soccer har offentliggjort sin årlige liste over det de mener er «de 500 viktigste spillerne i verden».
Ikke overraskende er det Brasil, Tyskland, Frankrike, Spania, Argentina og Italia som er representert med flest spillere. Alle landene har over 20 profiler på listen.
Norge har på sin side tre navn blant de 500.
Fotball
Hareide raste etter stygge Malmö-scener: – Motbydelig
ETT MINUTT SIDEN

Moi, Ødegaard og Reginiussen

De tre er Moi Elyounoussi, Martin Ødegaard og Tore Reginiussen.
Moi har hatt en strålende sesong i Basel, hvor han har imponert i både hjemlig liga og Champions League. Blant annet scoret han ett av målene da sveitserne slo Manchester City på bortebane i åttedelsfinalen. Selv om Pep Guardiola og co vant 5-2 sammenlagt, fikk nordmannen mye skryt for sin innsats i oppgjørene.
Ødegaard har kanskje ikke vært like fremtredende som sin landslagskollega i Sveits, men har likevel tidvis dominert på midtbanen til Heerenveen. Nylig klinket 19-åringen til med en drømmescoring mot storlaget Ajax. Real Madrid-spilleren har uttalt at han ønsker å gå til en klubb på et høyere nivå neste sesong.
Reginiussen var hjertet i et RBK-lag som tok «the double» i 2017, hvor klubben også tidvis imponerte i Europa League. Midtstopperen har spilt seg tilbake på det norske landslaget, hvor mange spår at han vil bli Kristoffer Ajers makker i den forestående EM-kvaliken.

– Hvor er Bendtner?

Danmark er best representert av de skandinaviske landene med åtte spillere. Nicklas Bendtner er ikke blant dem – noe som har fått Ekstrabladet til å reagere.
– Åtte dansker på listen...men hvor er Bendtner?
Avisen mener RBK-spissen oppfyller de fleste av listens kriterier, blant annet at spilleren har levert i hjemlig liga. Dansken hamret inn 19 scoringer på trøndernes vei mot seriegullet.
Et annet kriterie er «spillerens overskrifter utenfor banen», noe avisen påpeker at 30-åringen tidligere har vært meget god på. Men etter overgangen til RBK har det blitt langt mer stille rundt spissen.
– Det kan ha kostet ham en plass på listen, hevder avisen.
Fotball
– Hadde vi ikke gjort det, hadde vi angret resten av livet
5 TIMER SIDEN
Fotball
Dette skuffet Glimt-kapteinen mest: – Ballet på seg
5 TIMER SIDEN