ULLEVAAL (Eurosport.no):
Manchester United er foreløpig ubeseiret under Ole Gunnar Solskjærs ledelse, med ti seirer og én uavgjort.
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
EN TIME SIDEN
Semb kaller Solskjærs tid som manager i gigantklubben for et eventyr.
– Nyheten kom som en bombe, og ting satt nesten fra første spark på ballen. Derfra har det nesten bare blitt bedre og bedre. Det har jo vært et eventyr, mener det norske A-landslagets sportssjef til Eurosport.no.

Tror han får jobben

I utgangspunktet er nordmannen hentet inn for å gjøre en jobb frem til den engelske sesongen er over. Semb sliter dog med å se noen annen utvei enn at kristiansunderen ender opp med å bli permanent United-manager.
– Han får stadig mer autoritet, og uttalelsene om Solskjær er utelukkende positive. Alle rundt bygger ham opp til å bli en naturlig fast manager for United. Jeg tror han får den jobben på permanent basis.
– Hvor høyt mener du det i så fall vil henge i norsk klubbtrener-sammenheng?
– Helt klart nummer én, sier Semb.
59-åringen presiserer at han ikke vet om Solskjær ender med å få jobben eller ei. Uansett tror han treneren har skapt seg et slikt navn at mulighetene er store for at han i hvert fall ikke returnerer til Molde.
– Det kan hende Manchester United går for et større managernavn med en sterk CV. Om det ikke blir Ole Gunnar så har han uansett skapt seg en posisjon hvor han kan bli populær til andre jobber i fotballverden, sier sportssjefen.

Stort for norsk fotball

Han mener klubben fremstår på en helt annen måte på banen, men har bitt seg like mye merke i hvordan tingenes tilstand fremstilles i media.
– Ole Gunnar har vært dyktig i kommunikasjonen utad i tillegg til at laget spiller god fotball. I intervjuer og på pressekonferanser har han lagt vekt på å få tilbake humør og troen på egne ferdigheter, sier han, som mener Solskjærs suksess har en positiv effekt på norsk fotball.
– Det betyr mye for oss. Det er en voldsom inspirasjon for alle i norsk fotball, og man merker det engasjementet. Mange fotballinteresserte, som kanskje ikke følger Premier League veldig tett, skal ha med seg Solskjær og det som skjer rundt United.
Tirsdag møter Solskjær og United den franske giganten Paris St. Germain i første utslagsrunde av Champions League.
– United møter et lag som har slitt litt og er svekket. United er i en utfordrerposisjon fremdeles, og jeg tror det vil bli jevnt. Men jeg blir ikke overrasket om de tar det over to kamper, sier Nils Johan Semb.
PSG må klare seg uten Neymar, Edinson Cavani og Thomas Meunier til kampen. Marco Veratti har dessuten heller ikke vært hundre prosent i oppkjøringen.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Mourinho om Bodø-turen: – Et følelsesmessig arr
2 TIMER SIDEN
Fotball
Kan være ute resten av året: – En omfattende skade
2 TIMER SIDEN