Bildet: Rosenborgs Leo Fuhr Hjelde (t.v.), Robin Bjørkås Skrogstad og Magnus Hammerås under NM-finalen i klassen G16 mellom Rosenborg og Stabæk på Telenor Arena i 2018. Foto: Scanpix.
Det melder Celtic på sine nettsider. De skriver at de er veldig glade for å kunne annonsere at de er blitt enige om en kontrakt på tre år.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
11 TIMER SIDEN
Hjelde, som blir 16 i sommer, regnes som en meget talentfull midtstopper, og han kommer fra Rosenborg i sommer.
Han er sønn av Jon Olav Hjelde, som tidligere spilte for blant annet Rosenborg og Nottingham Forest. Han har også fire kamper for Norges G16-landslag.
– Det er en stor ære å gå til Celtic. Jeg hadde mange valgmuligheter, men jeg vet at Celtic er rett sted for meg. Jeg har hatt muligheten til å snakke med flere i klubben, inkludert manageren Neil Lennon, og det har vært fantastisk, sier Hjelde ifølge klubbens nettsider, og tilføyer:
– Jeg vet at klubben vil gi meg den beste veien med tanke på min fremtid, og jeg ser virkelig frem til å tilbringe de neste årene av min karriere i en slik fantastisk klubb.
Ifølge klubben er planen i første omgang at han skal bli en del av reservelagstroppen. I Celtic spiller allerede en annen norsk midtstopper, nemlig Kristoffer Ajer.
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
14 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
15 TIMER SIDEN