• Se Odd - Bodø/Glimt lørdag kl. 18:00 på discovery+ og MAX
BEKKESTUA (Discovery):
Ja, du leste riktig.
Norgesmesterskapet
Straffedrama: Tromsø videre i cupen
17/08/2022 KLOKKEN 18:53
Bodø/Glimt har forflyttet seg fra glovarme Bodø til et litt mer treningsoptimalt vær på Østlandet og Bekkestua. De regjerende seriemesterne låner treningsbanen til Stabæk ved siden av Nadderud stadion tirsdag, onsdag og torsdag denne uken, der de skal terpe formen før en intens periode med fem kamper på drøye to uker.
Aller først skal Kjetil Knutsens mannskap kjempe om avansement i cupens 3. runde. Der møter de Vålerenga, som har slitt voldsomt så langt denne sesongen.
Fagermo og co. ligger på kvalikplass med elleve poeng på tolv spilte kamper, og har ikke vunnet i serien siden de slo Sandefjord for åtte Eliteserie-kamper siden.
Discovery tok også en prat med Kjetil Knutsen før kampen mot VIF. Se intervjuet her - saken fortsetter under.

Har slått tilbake etter Molde-tapet: – Bodø/Glimt er ikke friskmeldt

Ingen fordel å møte VIF nå

Glimt-angriper Amahl Pellegrino mener det er en ulempe å møte Vålerenga i den forfatningen Oslo-laget er i nå.
– Det er aldri en fordel å møte lag som er i en sånn situasjon, for det må snu en eller annen gang for dem. Dette kommer ikke til å vare i flere år, så på et tidspunkt kommer det til å snu, innleder den lynkjappe kantspilleren.
– VIF er et stort lag med mange gode fotballspillere, og det at de ligger der de ligger tror jeg heller ikke de hadde sett for seg før sesongen. Det er veldig overraskende å se, legger Pellegrino til.
32-åringen, som står med tre mål på de siste to kampene, er overbevist om at trenden kommer til å snu for de kongeblå fra Valle.
– Jeg tror det kommer til snu, men fint om det ikke snur mot oss på onsdag, smiler Pellergrino, før han elegant legger til:
– Vi skal videre i cupen og revansjere finaletapet fra tidligere i år.
Saken fortsetter under videoen.

Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe

Hektisk program

Onsdagens kamp på Initility er starten på en svært hektisk periode for de helgule fra Bodø. De neste to ukene kommer det kamper på løpende bånd, i både cup, serie og Europa-kvalik.
Slik ser de neste to ukene ut for Bodø/Glimt:
Onsdag 29. juni: Vålerenga (b), cupen
Lørdag 2. juli: Odd (b), Eliteserien
Onsdag 6. juli: Klaksvik (h), Champions League-kvalifisering
Lørdag 9. juli: Sarpsborg 08 (h), Eliteserien
Tirsdag 12. juli: Klaksvik (b), Champions League-kvalifisering
– Det er fantastisk artig å spille så mange kamper. Historisk sett har det passet Bodø/Glimt, så det blir spennnede å se hvor gode vi er til å håndtere den situasjonen nå. Det har jeg ikke svaret på, sier trener Kjetil Knutsen til Discovery.
– Så er det morsomme kamper som kommer, og kamper som betyr noe hele tiden. Jeg håper vi får se et høyere bunnpunkt og et høyere toppunkt enn forrige gang vi var i en sånn situasjon, fortsetter han.
Saken fortsetter under.

Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham

– Kommer til å tære på kroppen

Amahl Pellegrino legger ikke skjul på at kampene de neste ukene kommer til å kjennes på kroppen.
– Som fotballspiller er det gøyeste å spille fotballkamper, men det er klart at de neste kampene som kommer til å tære på kroppen. Men det er samtitig det her vi har lyst til, vi har lyst til å være i den posisjonen at vi har gjort oss fortjent til å spille så mange kamper, forklarer «Pelle».
Hugo Vetlesen, som er på plass på kjente strøk på Nadderud, sier følgende om den kommende cupkampen mot Vålerenga og perioden som kommer:
– Vi tar hver eneste kamp som den kommer. Det er alltid ting å rette på, selv i sist kamp Aalesund. Vi skal være oss selv, understreker han i ren Glimt-ånd overfor Discoverys utsendte.
Norgesmesterskapet
Matchvinner Saltnes til Discovery: – En vanskelig kamp
30/06/2022 KLOKKEN 09:32
Norgesmesterskapet
Sjøeng etter debuten: – Å spille foran Klanen var helt fantastisk
30/06/2022 KLOKKEN 09:05