Bodø/Glimt-Lillestrøm 4-1
De 120 spilleminuttene Glimt-spillerne hadde i beina fra Europa-bragden noen dager i forveien, så ikke ut til å ha satt for store spor hos nordledningene.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Til tross en tøff start på kampen med et tidlig baklengsmål signert Vetle Dragsnes, så løsnet etterhvert maskineriet for alvor i det som til slutt endte med en 4-1-seier til Bodø/Glimt.
Etter kamp ble det også livetrekning med Glimt-trener, Kjetil Knutsen, om de kommende semifinalekampene. Det endte som følger:
Semifinale 1: Molde-Strømsgodset, 6. april.
Semifinale 2: Bodø/Glimt-Viking, 21. april

Slik var kampen:

Glimt fikk seg som nevnt en kalddusj da LSK-spiller Vetle Dragsnes gjorde alt selv, da han dro seg fri i feltet og satte inn ledelsen til gjestene allerede etter tolv minutter.
Åtte minutter før pause var derimot Runar Espejord på rett plass i feltet og avsluttet flott med venstrefoten. Ballen gikk utakbart for keeperen via stolpen og i mål.
På stillingen 1-1 kom innbytter Elias Hagen (22), som var i Lillestrøm som ung, alene i feltet og satte inn ledelsen for hjemmelaget. Pasningen fikk han av tidligere Lillestrøm-spiller Amahl Pellegrino.
Pellegrino satte senere spikeren i kista og sørget for 3-1 etter at LSK hadde hatt muligheter til å komme tilbake i kampen. Det ble i stedet mer cupjubel for det høytflygende Glimt-laget som også er kvartfinaleklare i Conferense League hvor de nok en gang skal møte José Mourinho og Roma.
Innbytter Victor Boniface banket til slutt inn 4-1 fra distanse på overtid.
(©NTB) / Eurosport.no
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49