Ranheims cupeventyr fortsetter – klar for semifinale

Oppdatert 25/09/2019 klokken 19:56 GMT+2

Ranheim tok seg videre til semifinalen i cupen etter å ha slått ut Fram Larvik.

Ranheim

• Se Vålerenga - Ranheim søndag 29. september kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!
Ranheim - Fram Larvik: 3-0
Ranheim som ligger på direkte nedrykksplass i Eliteserien med 20 poeng, mens onsdag slo de ut Fram Larvik i kvartfinalen i cupen og er dermed klar for semifinale.
Michael Karlsen, Mads Reginiussen og Ola Solbakken scoret målene som sendte Ranheim til semifinale i cupen for annen gang i klubbens historie.

Tre scoringer

Det tok 41 minutter før det første målet kom. Innlegget fra Øyvind Alseth endte opp foran mål hvor Michael Karlsen steg til værs og headet inn 1-0-målet.
Kun 2 minutter senere økte hjemmelaget ledelsen. Mads Reginiussen skjøt rett på Fram Larvik-keeperen, som glapp ballen mellom beina slik at ballen kunne trille i mål. Dermed stod det 2-0 til Ranheim. Denne stillingen ble også stående til pause, for flere mål ble det ikke.
– Litt uheldig av målvakten der, men vi tar det vi får. Det var til tider vanskelig å bryte gjennom, sa Reginiussen til NRK.
Fire minutter ut i andre omgang kom Fram Larvik på en enorm sjanse. Ndiaye tok med seg ballen mot Ranheim-målet, men ballen ble skutt langt over målet.
Bortelaget presset på og kom til flere sjanser, men ballen ville ikke i Ranheim-målet. Dermed straffet Ranheim dem i steden for og etter 60 minutter stod det 3-0 av Ola Solbakken.

Første semifinale på 66 år

Ranheim var NM-semifinalist også i 1953 og får et nytt forsøk 66 år senere. I Eliteserien sliter trønderlaget og har havnet under nedrykksstreken. Det er derimot jevnt og bare 2 poeng opp til sikker plass.
For cupaskeladden Fram Larvik er eventyret over. Denne sesongen har det meste gått deres vei etter at klubben i fjor var nær ved å rykke ned til nivå fire. Det var ved en anledning da bare åtte spilleberettigede spillere i stallen.
Ranheim møter Vålerenga i Eliteserien søndag 29. september kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss.